Extreem Russisch homofoob krijgt strafvermindering + shockende video.
In augustus kon je al bij holebi info lezen dat een extreem homofobische Rus een celstraf keer van vijf jaar, maar niet omdat hij regelmatig homo's in elkaar sloeg en mishandelde, maar wel voor racisme en hooliganisme. Vandaag blijkt dat de man in kwestie strafvermindering krijgt en dat hij minder dan drie jaar zal in de cel verblijven.

De Rus Maxim Martsinkevich (foto), ook bekend onder de naam Machette, is bekend als de leider van de groep genaamd Ocupy Pedophilia, die zogenaamd strijden tegen pedofielen maar in werkelijkheid homo's naar een geheime plaats lokken, zwaar mishandelen en alles filmen om daarna op internet te zetten. Voor deze daden zal hij nooit worden gestraft.

En gisteren kreeg hij te horen op de stadsrechtbank van Moskou dat zijn straf betreffende racisme en hooliganisme wordt verminderd van vijf naar drie jaar. Op 15 augustus werd hij gearresteerd voor het zaaien van etnische en religieuze haat. Volgens zijn advocaat moest de straf worden verminderd omdat er geen slachtoffers vielen bij zijn daden en dat zijn cliƩnt meer dan honderd pedofielen kon opsporen wat toch een goede zaak is. En de rechtbank ging in op de vraag van de advocaat waardoor Martsinkevich maar drie jaar werkkamp krijgt. Eerder zat hij al eens een celstraf uit van 3,5 jaar waarna hij de groep Occupy Pedophilia oprichtte en toen hij weer dreigde te worden opgepakt voor hooliganisme vluchtte hij het land uit, waarna hij in januari van dit jaar werd gearresteerd in Cuba en uitgeleverd aan Rusland.

Het feit dat Martsinkevich nooit zal worden veroordeeld voor de honderden en waarschijnlijk zelfs veel meer mishandelingen van homo's schiet bij veel mensenrechten activisten wereldwijd in het verkeerde keelgat. De man en zijn groep blijven beweren te strijden tegen pedofielen maar in werkelijkheid lokken ze homo's naar een flat waar ze hen zwaar mishandelen en vernederen, velen pleegden daarna zelfmoord. De feiten kwamen al meermaals aan het licht omdat de groep de vernederingen en mishandelingen filmt en op internet zet. Bekijk hieronder een video reportage over de groep van Martsinkevich, die recent nog opnieuw onder de aandacht werd gebracht door zangeres Cher.
holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 12 November, 2014 en 2613 keer gelezen.