Belg homo organisatoren Mr Gay Vlaanderen worden directeurs Europa Mr Gay World.Onze Vlaamse bekende jongens Bram Bierkens en Ivan Denis zijn zopas aangesteld tot Directors voor de Mister Gay World Europe. Bierkens en Denis zijn de organisatoren van de Mister Gay Vlaanderen verkiezingen en werden door de Mr. Gay World president, Eric Butter, aangesteld omwille van hun professionele en vernieuwende aanpak bij de organisatie van hun Mister Gay Vlaanderen.

Ook hun positieve input tijdens de voorgaande Mister Gay Europe en Mister Gay World verkiezingen zijn ook de wereldorganisatie niet ontgaan. Bierkens en Denis stappen op vraag van MGW als jongste Directors ooit, mee aan boord van de organisatie als verantwoordelijke voor het continent Europa. Hun taak zal eruit bestaan om Mr. Gay verkiezingen in alle Europese landen op te volgen, de kandidaten die in aanmerking komen te selecteren en de verkozen finalisten begeleiden in hun voorbereiding naar de finale.

Ivan Denis was als topsporter een van de ambassadeurs van de WorldOutgames die vorig jaar in Antwerpen plaatsvonden. Momenteel is hij aan te slag als onafhankelijke consultant. Bram Bierkens werkt als researcher voor verschillende televisieprogramma's die op de commerciƫle Tv zenders te zien zijn. Samen hebben ze ook een eigen evenementenbureau dat verschillende holebi gerelateerde evenementen organiseert waarvan de Mister Gay Vlaanderen verkiezing het bekendste is. Na twee succesvolle edities van MGV is de zoektocht naar de opvolger van Willem Joris begonnen. Op donderdag 12 februari 2015 zullen de 12 nieuwe finalisten worden voorgesteld. Als Mister krijg je de kans om Belgiƫ internationaal te gaan vertegenwoordigen op de Mr. Gay Europe en de Mr. Gay World verkiezingen.


Bron: mistergayvlaanderen 2014

Dit bericht is gepost op 29 October, 2014 en 4004 keer gelezen.