Homo moslim travestiet wil Britse Conchita Wurst worden + 2 video's.
Een moslima Drag Queen (zoals Amerikaanse en Britse travestieten zichzelf noemen) zegt dat ze graag de Britse Conchita Wurst wil worden. Asif Lahore is de nieuwe rijzende ster van de Zuid Aziatische transgender en holebi gemeenschap in de UK die met haar song 'You and I' wil deelnemen aan het Eurovisiesongfestival van volgend jaar. (maar ze is eigenlijk meer vergelijkbaar met Dana International).

Asif Lahore, 31, vertelde in een interview dat haar ouders zeer conservatieve moslims zijn uit Pakistan, en dat het haar heel wat moeite en lef heeft gekost om te kunnen zijn wie ze is. Net als Conchita Wurst is ze een homo travestiet. In eerste instantie moest hij tegenover zijn ouders uit de kast komen als homo, waarop ze hem naar de Iman stuurde die hem probeerde overtuigen zijn homo geaardheid te verwerpen, dat hij dan ook nog travestiet is was voor de ouders helemaal onaanvaardbaar.

Bij een tweede gesprek met de Iman had Asif zich voorbereid door het grondig bestuderen van de Koran en zei tegen de Iman dat hij geen wilde orgie├źn wilde houden maar monogaam wilde samen leven met een andere man, de Iman begreep het en zei toen dat hij zijn eigen weg moest zoeken maar dat hij niet te koop mocht lopen met zijn geaardheid. De Iman was uiteindelijk toleranter dan Asif's eigen ouders. Eerder dit jaar werden plannen om op de BBC een televisie panel show te organiseren over homoseksualiteit, waarin Asif zou komen spreken afgelast nadat de zender bedreigingen had gekregen vanuit de moslim gemeenschap waarna de zender een tijd lang onder vuur lag bij mensen die het daar niet mee eens waren. Asif wil met het liedje 'You and I' mee doen aan het komende songfestival als de Britse Conchita Wurst maar dan zonder baard.

Asif met cover van Conchita Wurst - met prachtige transformatie video beelden van Asif van man naar vrouw


Asif als man in talkshow.
holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 22 October, 2014 en 3599 keer gelezen.