Miss Travestie Nederland verkozen.
In Nederland is zopas Miss Travestie 2014 verkozen. De winnares is de 26-jarige Megan Schoonbrood geworden. Op 8 november zal ze officieel gekroond worden. De verkiezing werd georganiseerd door Pink Promiss en travo's konden zich voor de verkiezing opgeven of voorgedragen worden.

Zeven travestieten zaten in de finale en Megan Schoonbrood won. Ze is inmiddels al de 26ste die de titel van Miss Travestie Nederland krijgt. Megan liet eerder weten dat ze al tien jaar in de drag werd rond dartelt en eerder al veel televisie en modellen werk heeft gedaan. Verder treedt ze op in de Benelux en zette ze zich in voor trans Nederland met een eigen column in weekblad Viva.

De verkiezing van Miss Travestie heeft als doel om het taboe rond travestie te doorbreken en met de verkiezing probeert men meer bekendheid te geven aan travestieten en strijdt men voor meer tolerantie en maatschappelijke aanvaarding. De inhuldiging van Megan Schoonbrood gaat dus door op 8 november in Amsterdam voor wie meer informatie wenst => KLIK HIER

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN:
1ste TURKSE TRANSGENDER SCHOONHEIDSWEDSTRIJD/a>
VOOR HET EERST TRANSGENDER MAN VERKOZEN IN MISTER GAY VERKIEZING


holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 21 October, 2014 en 4063 keer gelezen.