Familie van overleden homo Boyband zanger willen nieuw onderzoek naar diens dood.

In 2009 kon je bij holebi info lezen dat in oktober van dat jaar de Ierse Boyband zanger Stephen Gatley van de groep Boyzone onverwacht op vakantie overleed. Later bleek dat hij was overleden ten gevolge van een longoedeem. Maar vandaag zoveel jaren later laat de familie van de overleden zanger weten dat ze het onderzoek naar zijn dood opnieuw gaan laten heropenen omdat ze twijfels hebben betreffende de doodsoorzaak.

De familie van Gatley wil een nieuw onderzoek naar de dood van de openlijke homo zanger vanwege onenigheid over de erfenis tussen de familie van de zanger en Andy Cowles zijn toenmalige partner. De broer van Stephen beweert dat Andy de familie wil uitbuiten omwille van kostbare aandenkens. Andy zou tal van prijzen hebben van Stephen en ook tal van cadeaus die zijn ouders hem gaven en die de broer en familieleden van Stephen nu terug willen, maar Andy zou daar veel geld voor vragen. De familie van Stephen is ook niet blij met het feit dat Andy meer dan 60 procent van de zanger zijn erfenis krijgt en dat de familie zelf met zo goed als niets achterblijft. De erfenis zou nog steeds niet helemaal rond zijn en volgens de broer van Stephen zouden zijn ouders bijna niets krijgen. Wat de familie van de zanger hoopt te bereiken met een nieuw onderzoek naar de dood van Stephen is onduidelijk.

Stephen Gatley kwam in 2009 uit de homo kast. Sinds 2002 had hij een relatie met Andy Cowles, een zakenman die een internetbedrijf runt. In augustus 2003 werd bekend gemaakt dat Gatley en Cowles getrouwd waren, het koppel woonde samen in Soho, Londen. Stephen werd destijds bekend als zanger van de Boyband Boyzone maar in 2000 ging hij solo.


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 20 October, 2014 en 4165 keer gelezen.