22-jarige lesbi zangeres voelt zich meer man dan vrouw + video.De Filipijnse zangeres Charice Pampengco, 22, kwam in 2013 uit de lesbische kast. Sinds enkele dagen komt ze super veel in de media omdat ze in een interview met Oprah Winfrey sprak over haar genderidentiteit. Bij het grote publiek werd Pampengco bekend door de populaire televisieserie GLEE.

Pampengco verscheen in het begin steeds met mooie lange haren in de media en daarbuiten, maar ondertussen heeft ze een behoorlijke gedaantewisseling ondergaan (foto's), wat de nieuwschierigheid opwerkte van diverse Amerikaanse media. Talkshow Queen Oprah Winfrey vroeg Charise of ze dacht aan een geslachtsveranderende operatie. Daarop zei de zangeres: In principe is mijn ziel mannelijk, ik veranderde daarom mijn look, liet mijn haar knippen en ben jongenskleren gaan dragen, maar dat is dan ook alles, ik ga zeker geen geslachtsveranderende operatie ondergaan".

Het is niet de eerste keer dat de zangeres gedwongen werd om te praten over haar uiterlijk. "Sommige mensen vinden het rebels, maar dat is het niet. Ik ben gewoon aan het ontwikkelen. Ik verander in een persoon die helemaal zichzelf is.' Verder vertelde ze bij Oprah ook dat ze al van kinds af worstelde met de genderkwestie en dat het vinden van de waarheid een heel proces is geweest. "Toen ik vijf jaar was wist ik al dat ik anders was, toen ik tien was zei ik, oh, ja ik ben lesbisch". Charise was in haar jeugd een van de finalisten van de Amerikaanse talentenjacht Littel Big Star en groeide dankzij YouTube en tv-optredens bij onder andere Ellen DeGeneres en Oprah Winfrey uit tot een internationaal fenomeen.

holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 19 October, 2014 en 3277 keer gelezen.