Regenboogvlag op hoogste berg van Europa tegen homofobie + video.


Een homo rechtenactivist heeft zopas de Elbroes (een vulkanische berg) beklommen, die trouwens de hoogste berg van Europa is, en heeft op de top een regenboogvlag (symbool holebi & trans pride wereldwijd) geplaatst als protest tegen de anti holebi wetten in Rusland.

Keith Tomlinson, 29, uit Brighton (Engeland), zegt dat hij meer aandacht wil voor gelijke rechten voor holebi's & transgenders, en dat hij dat bovendien wilde doen op een bijzondere manier. Bovendien zamelt hij tegelijkertijd ook geld in voor de holebi & transgender rechtenorganisatie Stonewall. Bekijk onder de extra info een video van de tocht van Tomlinson die hij samen met andere maakte.

Extra info:
De Elbroes is een vulkanische berg @ tratovulkaan in de Grote Kaukasus, in het zuidwesten van de autonome Russische republiek Kabardi-Balkari, vlak bij de grens met Georgiƫ en de autonome Russische republiek Karatsjaj-TsjerkessiƩ. De vulkaan is sinds ongeveer 2000 jaar ingeslapen en is met 5642 m de hoogste berg van Europa, Rusland en de Kaukasus.holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 02 September, 2014 en 2494 keer gelezen.