NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Maak kennis met een transgender koppel en hun kinderen + foto's, nuttige info en links.Maak kennis met een transgender koppel. Papa was vroeger een vrouw en mama was vroeger een man. Samen hebben ze twee zoontjes. Bianca, 32 en Nick, 27, zien er uit als elk ander koppel, maar als hun zonen ouder worden, zullen ze hen op de hoogte brengen dat hun ouders transgenders zijn. Het koppel woont in het Amerikaanse Kentucky. Bianca en Nick leerden elkaar kennen in 2009, nog voor de transitie van Nick en sinds 2011 zijn ze getrouwd.

Bianca werd geboren als jongen en droeg toen nog de naam Jason. Elf jaar geleden gaf ze toe aan haar ware gender identiteit. Nick werd geboren als Nicole en gaf zeven jaar geleden toe aan zijn ware gender identiteit. Bijzonder in het feit dat beiden nog wel hun oorspronkelijke geslachtsorganen hebben, dat komt omdat ze een dure geslachtsoperatie niet kunnen betalen. Voor beide komen de kinderen op de eerste plaats. Maar Bianca heeft wel een borstvergroting ondergaan en liet haar lichaamsbeharing weglaseren, en Nick neemt testosteron (mannelijke hormonen) en liet zijn borsten verwijderen. Maar voor meer is er voorlopig geen geld.

Over het feit dat zoontjes Kai, 3, en Pax, 1, vroeg of laat zullen ontdekken dat papa eigenlijk mama is en omgekeerd maakt het koppel zich geen zorgen. De kinderen groeien op in een veilige ondersteunende wereld, en krijg een gewone opvoeding net als elk ander kind. Bianca zegt zich echt geen zorgen te maken: "Kinderen zijn tolerant en vellen geen oordeel." Hoewel het koppel hun achtergrond niet geheimhoudt, lopen ze er ook niet mee te koop. Maar de reacties veranderden wel toen Nick zwanger was, wat voor hem trouwens een erg zware periode was. Hij voelde zich immers altijd al man, en toen hij zwanger werd was dat heel raar en had hij vaak een afkeer van zijn veranderende lichaam. De omgeving reageerde afwijkend toen hij zwanger was en sommige mensen maakten vervelende opmerkingen. Maar gelukkig reageerde de directie familie wel goed, en zowel de ouders van Bianca als van Nick waren in de wolken met hun kleinkinderen.

Omdat Nick zich al man voelde koos hij voor een keizersnede, wat volgens hem een groot deel van het enorm vrouwelijke proces van de bevalling weg nam. Bianca was erg blij, zij droomde altijd al van kinderen en had nooit durven dromen dat ze iemand zou vinden die haar kinderen kon schenken. Over wanneer ze het de kinderen gaan vertellen weten ze nog niet. Bianca zegt dat ze alvast oud genoeg moeten zijn om het te kunnen begrijpen. Verder zegt ze ook dat het belangrijk is dat de kinderen het weten, omdat het altijd een soort van geheim zal blijven en dat het niet leuk zou zijn dat de kinderen het van iemand anders te horen krijgen.

Bianca groeide op in een religieuze familie waardoor het voor haar erg moelijk was om zichzelf te kunnen zijn. Haar ouders hebben het er lange tijd moeilijk mee gehad dat hun zoon eigenlijk een dochter was. Toen Bianca voor het eerst in de holebi wereld uit ging ontmoete ze voor het eerst andere transgenders en ging er een wereld voor haar open. Vanaf toen gaf ze volledig toe aan haar ware gender identiteit en ging ze door het leven als vrouw. Nick dacht op jonge leeftijd lang dat hij lesbisch was en kwam ook als zodanig uit de kast, maar diep van binnen wist hij dat hij eigenlijk een jongen was. Het was pas toen hij in 2009 Bianca ontmoette dat hij durfde kiezen voor zijn ware gender identiteit. Zijn ouders hadden het minder moeilijk met hun kind te aanvaarden zoals het is. Zowel Bianca als Nick zouden eigenlijk graag een complete transitie ondergaan, maar financieel is dat niet mogelijk en voor beide komen de kinderen op de eerste plaats. Misschien dat het er pas van kan komen als de kinderen ouder zijn. Hier onder nuttige links gevolgd door een kleine greep uit het grote aantal nieuws berichten van holebi info over transgenders:

NUTTIGE LINKS
- Website Trangender Infopunt Belgie => KLIK HIER
- Facebook Transgender Infopunt Belgie => KLIK HIER
- Website T Jong - voor Transgender Jongeren => KLIK HIER
holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 20 August, 2014 en 4060 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

25 juli 2020 - Amsterdam Pride Online + Walk
03 augustus 2020 - Queer Arts Festival
05 augustus 2020 - Antw Pride online & buiten
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Groen en Gentse Prof willen einde aan haatberichten op sociale media tegen holebi trans en anderen.

 

Antwerp Pride (5 - 9 Augustus) online, buiten, films, enz...

 

Open brief: steun je lokale Vlaamse holebi & trans+ onderneming en horecazaak.

 

Studente Thomas More-Hogeschool Mechelen genomineerd voor Podcastprijs over haar comingout + podcast.

 

Brugge legde (2de) regenboogzebrapad aan op unieke plaats.

 

3 tot 9 augustus: Queer Arts Festival Antwerp, (eerste groot holebi+ trans+ festival tijdens coronacrisis).

 


Buitenlands nieuws

Opnieuw anonieme getuigenis van homo prof voetballer vanuit de kast + lijstje openlijke prof voetballers.

 

Anti holebi & trans+ groepen krijgen meer geld van Trump dan holebi's & transgenders.

 

Stop conversie therapie wereldwijd + studie resultaten + landen lijst + video.

 

Thailand staat op het punt geschiedenis te schrijven betreffende holebi's.

 

Turkse president zet bevolking aan tot holebi- en transfobie en haat.

 

Ondanks Covid 19 komen duizenden holebi's, interseks trans+ & sympathisanten op straat in Parijs + video.

 

Zuid-Afrika keurt wet goed die ambtenaren verbied homohuwelijken te weigeren.

 

Amsterdam Pride 9 dagen feest online (25/07 - 02/08). + video.

 


Showbizz & Sport

Kate Winslet en Saoirse Ronan spelen lesbisch koppel in waargebeurde film.

 

Braziliaanse eerste trans model in Sports Illustrated zwempakeditie.

 

Uitspraken J.K Rowling over transgenders blijft voor opschudding zorgen, ook in BelgiƩ.

 

Modern Family acteur en echtgenoot trotse papa's van zoontje.

 

Nederlands presentator en ex zanger Gordon herviel en schaamt zich diep.

 

Plus-size transgender model schrijft geschiedenis in Calvin Klein Pride campagne + video