Extreem Russische homofoob kreeg geen vijf jaar cel voor homofobie, wel voor...Eerder kon je op de holebi info facebook pagina lezen dat een Russische homofoob werd veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. Maar vandaag blijkt dat de man niet is gestraft omwille van zijn zwaar homofobe praktijken maar wel vanwege racisme en extremisme.

Maxim 'Machete' Martsinkevich (foto) leider van de Occupy Pedophilia groep werd niet zoals sommige bronnen beweren veroordeeld wegens homofobie. Ook al zag de politie tal van filmpjes waarin hij homo's zwaar mishandelt, hen kaal scheert, hen naakt beschildert en urine laat drinken of hen verplicht een dildo of andere zaken in hun anus te stoppen, toch werd hij daarvoor niet veroordeeld. Martsinkevich werd aangeklaagd wegens racisme en extremisme, iets waar hij zich al langer schuldig aan maakte en wat de politie nog eens bevestigd zag in een video waarin hij poseerde voor een hakenkruis.

Martsinkevich werd in januari van dit jaar opgepakt in Cuba na het plegen van misdaden aldaar. Hij werd vervolgens uitgeleverd aan Rusland en na een maandenlang onderzoek veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. Negen anderen van zijn organisatie zijn in afwachting van een gelijkaardig proces en riskeren dezelfde aanklacht en veroordeling. De Occupy Pedophilia bestaat al enkele jaren en streed lange tijd alleen tegen pedofielen. Maar sinds de invoering van de anti holebi wet in Rusland maakt de organisatie ook jacht op homo's. Voor hen zijn die hetzelfde als pedofielen. Ze lokken homo's via internet voor een zogenaamd afspraakje en mishandelen en vervolgens zwaar waarbij ze alles filmen en op internet plaatsen.

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 18 August, 2014 en 2332 keer gelezen.