NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Holebi huis gaat in tegenaanval tegen homofobe kerk die gaat demonstreren op begrafenis Robin Williams.Op dinsdag 12 augustus kon je op de facebook pagina van holebi info lezen dat ook de holebi gemeenschap en beroemde holebi's in rouw zijn omwille van de dood van acteur Robin Williams. Een dag later kon je op facebook holebi info lezen dat de vreselijke anti holebi Westboro Baptisten kerk gaat protesteren op de begrafenis van Williams. (het artikel over holebi gemeenschap in rouw kan je onderaan lezen voor wie geen holebi info facebook vrienden is)

Vandaag komt het nieuws dat het holebi huis (geschilderd in regenboog kleuren), en genaamd het Equality House van de organisatie Panting Peace, een tegen actie doet. Het holebi regenbooghuis staat sinds 2013 recht tegenover het huis van de anti holebi kerk. De Panting Peace holebi & transgender organisatie laat weten dat ze een grote tegenactie voeren om de protestactie van de homofobe kerk in de kiem te smoren. De organisatie is zopas een fondsenwerving gestart ter ere van Williams en ten voordele van het St jude's kinderziekenhuis. Williams steunde dit ziekenhuis meermaals.

Het Equality House zond volgend bericht de wereld in:
"Onze buren van de Westboro Baptist Church laten weten dat ze gaan protesteren op de begrafenis van Robin Williams. Wij zelf, roepen vanuit onze filosofie van gelijkheid voor iedereen mensen op respect te tonen van de man die de wereld liet lachen en altijd klaar stond voor anderen. En daarbij ook het goede doel te steunen waar hij ook zijn hart aan verloren had. (St. Jude Childrenís Research Hospital)." De organisatie heeft ondertussen al zijn doel van het inzamelen van 30.000 dollar bereikt. En roepen mensen uit Topeka, Kansas verder nog op de haatboodschap van de anti holebi kerk mee de kiem in te smoren.

Over de Westboro Baptisten kerk:
De kerk kan een clan worden genoemd daar ze voor 99 procent bestaat uit familieleden van stichter Fred Phelps, die dit jaar overleed.
Rond de betoging op de begrafenis van Williams zullen ze zwaaien met bordjes met daarop teksten als: Fags burn in hell met een foto van Williams erbij.
De kerk clan is bekend van zijn protestacties op begrafenissen van militairen, en anderen waarbij ze bordjes bij zich dragen met teksten op als: God haat homo's, God straft Amerika, en dank God voor Aids. De kerk clan houdt holebi's verantwoordelijk voor natuurrampen, oorlogen, gesneuvelde militairen, schietpartijen, moorden enz... Volgens hen straft God Amerika omdat het land steeds holebi vriendelijker wordt.
De clan bestaat nu nog maar uit amper een 20 tal leden.
Eerder verlieten al vier familieleden de clan. Zij verontschuldigden zich alle vier bij het grote publiek en zetten zich nu in voor holebi rechten.
De kerk clan kwam voor het eerst in het nieuws toen ze demonstreerden op de begrafenis van Matthew Shepard, die in 1998 werd vermoord omdat hij homo was.
Maar de demonstratie van de kerk clan werd toen in de kiem gesmoord door een grote groep vrienden en familieleden van Shepard. Samen droegen ze grote witte engelen vleugels, en vormden ze een haag rond de begrafenisstoet zodat de homofoben niet dichter bij konden komen.
De Britse documentairemaker Louis Theroux maakte twee keer een uitzending over de kerk, onder de titel "de meest gehate familie in de VS"
In maart overleed stichter Fred Phelps maar de clan, hoe klein die nu ook nog is, blijft bestaan en hevig demonstratief tegen holebi's en transgenders.

Het artikel dat eerder enkel op holebi info facebook verscheen rond Robin Williams:
Ook holebi wereld in rouw om dood Robin Williams.
De hele wereld is in rouw om de dood van acteur Robin Williams. Ook de holebi en trangender gemeenschap. Onder de vele rollen die Williams vertolkte zaten ook twee films waarin de grote ster de rol van een homo speelde. In de film The Birdcage speelde Williams de rol van Armand, eigenaar van een homobar die hij samen met zijn vriend openhield. Verder speelde hij ook de rol van travestiet in de beroemde film Mrs Doubfire. Daarnaast is er nog 1 film namelijk Boulevard die nog niet is uitgekomen, waarin hij ook een holebi rol speelt en die recent al te zien was op het holebi filmfestival Outfest in Los Angeles.
Zijn dood laat ook tal van beroemde holebi artiesten niet koud.
Ellen DeGeners die Williams vaak te gast had liet weten: ' Iím heartbroken.'
Acteur Neil Patrick Harris liet weten dat hij overweldigd is door verdriet.
Actrice Lily Tomlin liet weten dat zij en haar vrouw erg verdrietig zijn.
Acteur Jesse Tyler Fergusson zei we verliezen een groot artiest.
Acteur Harvey Fierstein zei ik verlies een vriend, broer, inspiratie.
Robin Williams speelde in ruim 77 films. Hij won ruim veertig acteerprijzen. Zijn eerste huwelijk duurde van 4 juni 1978 tot 1988. In 1983 kreeg hij een zoon.
Op 30 april 1989 trouwde hij voor de tweede maal en kreeg uit dat huwelijk een dochter en een zoon. In 2008 scheidde hij van zijn tweede vrouw. In 2009 onderging Williams een hartoperatie. In 2011 trouwde hij voor de derde maal. Op 11 augustus 2014 meldde de politie van Marin County in CaliforniŽ dat Williams dood in zijn woning was gevonden. Een dag later maakte de sheriff van Marin County bekend dat Williams zelfmoord heeft gepleegd door zichzelf op te hangen in zijn woning De acteur kampte al decennialang met een alcoholverslaving en was volgens zijn woordvoerster al enige tijd depressief.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:

VIERDE FAMILIE LID VAN HOMOFOBE KERK STAPT UIT DE CLAN

GROOTSTE HOMOFOOB (Fred Phelps) VAN KERK CLAN OVERLEDEN


EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:

AFRIKAANS LAND VERWERPT ZWARE ANTI HOLEBI WET

99-JARIGE WINT RECORD OP GAY GAMES + VIDEO

LEBISCHE ACTRICE SCHRIJFT KINDERBOEKJE OVER PESTEN

OBAMA VERWELKOMT GAY GAMES EN HOMO SPORTER ROEPT SPORTERS OP OM... PLUS 2 VIDEO'S

BOKSLEGENDE KOMT UIT DE TRANSGENDER KAST

AFRIKAANSE HETERO ACTIVISTE KWAM IN ANTWERPEN OP VOOR HOLEBI'S & TRANSGENDERS

MOOIE VIDEO OVER AANVAARDING TRANSGENDER KLEUTER

OPNIEUW AFRIKAANS LAND DAT HOMOSEKSUALITEIT WIL LEGALISEREN


MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 August, 2014 en 2197 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

14 december 2019 - Cafeina Retro
20 december 2019 - Woman only party
20 december 2019 - Cave @ Steel Gate
21 december 2019 - Girls for Girls
21 december 2019 - Funky
26 december 2019 - Girls for Girls
27 december 2019 - Pride to be older
28 december 2019 - Sharon O Love
28 december 2019 - Boys for Boys
31 december 2019 - H.I.M New Years Party

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

New York Times volgde Marieke Vervoort tot aan haar dood en publiceert haar verhaal en nooit eerder getoonde pakkende foto's.

 

Nieuwe Belgische holebi & trans+ website, info, regenboogtoeren ...

 

Brussels opvanghuis voor dakloze holebi & trans+ jongeren, ook jij kan hen steunen, doe mee.

 

Ook in Oost-Vlaamse stad komt er weldra een Regenboogzebrapad + lijstjes.

 

Holebi’s in sportclubs: Belgische online fotocampagne moet taboe doorbreken.

 

James Cooke won twee prijzen + video.

 


Buitenlands nieuws

Nederlandse partijen willen discriminatie van holebi's e.a in Nederlandse Grondwet.

 

Uniek: Eerste holebi & transgender altaar schilderij in Kerk van Zweden.

 

Homo koppel krijgt vijftien jaar celstraf alleen maar omdat ze van elkaar houden.

 

Biseksuele vrouwen vaker slachtoffer van seksueel geweld, ook lesbi & homo vaker slachtoffer.

 

Niet alles is oké voor holebi's & transgenders wanneer een stad wordt uitgeroepen als regenboogstad.

 

Na holebi record, schrijven Britten geschiedenis met record aantal transgender en niet-binaire politici voor zitje in parlement.

 


Showbizz nieuws

Mannen danskoppel schreef geschiedenis in wereldwijde populaire danswedstrijd.

 

Jonathan Van Ness is het eerste niet vrouwelijke covermodel van Cosmopolitan in 35 jaar.

 

Cyndi Lauper krijgt Verenigde Naties award voor haar inzet voor holebi's & transgenders.

 

Caitlyn Jenner krijgt tal van transfobe haat berichten op sociale media.

 

Omdat Kate lesbisch is weigeren ouders naar haar huwelijk te komen, Ellen DeGeneres bezorgde ze verrassingen + foto's en video.