Justin is de menselijke Ken (niet van Barbie want hij is gehuwd met een man).Maak kennis met de menselijke Ken pop (ja het vriendje van Barbie). De 33-jarige Justin Jedlica is een Amerikaan met Slovaakse roots. Deze jongeman doet er alles aan om op Ken te lijken en onderging daarvoor ondertussen al ruim 150 cosmetische ingrepen, inclusief vijf neus operaties.

Justin kwam eerder ook in contact met de Russische Valeria Lukyanova, de menselijke Barbie pop. Maar er is geen sprake van liefde tussen Justin en Valeria want Justin is homo en gehuwd met een man. Al enkele jaren wordt het veelvuldig gevraagd in beroemde talkshows. Recent was hij te gast bij Oprah Winfrey. Daar vertelde hij onder andere dat zijn echtgenoot een zeer rijke zakenman is, die de meeste van zijn operaties betaalde.

Daarnaast had hij het over het feit dat al verschillende dokters en psychiaters probeerden hem te diagnoseren met een mentale stoornis. Daar moet hij zelf erg om lachen, omdat ze volgens hem daar niet kunnen over oordelen na vijf minuten praten met hem. Hij zegt te begrijpen dat ze dat willen doen, maar dat hij heel goed weet waar hij mee bezig is en dat hij ook heel goed weet hoe hij er uit ziet. "Ik kies er zelf om mijn creativiteit te uiten via plastische chirurgie. Het is niet anders dan iemand die de mode volgt. Ik begrijp niet waarom mensen niet kunnen aanvaarden dat je zelf kan kiezen om je uiterlijk te veranderen. Trouwens er zijn zoveel mensen die naar de plastische chirurg gaan. Meningen over uiterlijk en schoonheid veranderen, en ik ben erg geïnteresseerd in hoe mensen denken over wat is schoonheid en wat niet. Het is een persoonlijke validatie, maar tegelijkertijd ook een manier om mensen te leren dat er een breed spectrum is van wat schoonheid is".

Justin begon aan zijn transformatie toen hij 17 was, geleidelijk aan, want zijn ouders waren er niet mee akkoord waardoor hij pas voor het eerst onder het mes kon toen hij meerderjarig was. Van de 150 cosmetische ingrepen omvatten onder andere: vijf neus correcties, borst implantaten, schouder implantaten, biceps implantaten, wenkbrauw scheren en liften, wang implantaten, dij-implantaten, lip correcties, enz..

2014 holebi info

Dit bericht is gepost op 08 August, 2014 en 7813 keer gelezen.