Vlaams homo zanger en echtgenoot kregen dieven over de vloer.

Twee weken geleden kon je bij holebi.info lezen dat Vlaams stylist en presentator Jani Kazaltzis en zijn vriend bezoek kregen van een autodief. Vandaag kwam de Belgische zanger Jimmy Samijn, 39, in het nieuws nadat hij en zijn echtgenoot dieven over de vloer kregen.

Jimmy en zijn echtgenoot Davy hebben aan hun huis camerabewaking en een alarm. Maar toch kregen ze inbrekers over de vloer. De twee willen graag de beelden van de camerabewaking op het internet zetten, maar dat mag niet van de politie. De inbrekers sloegen rond middernacht toe, toen Jimmy optrad met zijn boysband Get Ready. Bij thuiskomst merkte hij dat men had geprobeerd binnen te komen in de woning van de heren. "M'n man Davy en ik vreesden al een tijd dat het onze beurt zou zijn", zegt Jimmy. "Wij wonen in Erpe-Mere en in onze buurt heerst een inbraakplaag. Een poos terug kregen ook Davy's ouders inbrekers over de vloer, terwijl ze op vakantie waren. De ravage die daar werd aangericht."

Verder zegt Jimmy: "Gelukkig zijn die kerels ons huis zelf niet binnengeraakt. Misschien zijn ze toch geschrokken van het alarm. Maar via de zijpoort zijn ze onze achtertuin binnengedrongen, waar ze alles wat niet te heet of te zwaar was hebben meegenomen. Smeedijzeren ornamenten, dure led-verlichting, een heel stel zeer mooie plantenpotten. Alles samen toch voor een kleine duizend euro." De zanger heeft de inbraak niet gemeld bij de politie. "Daar komt toch niks van. Ik heb al een paar keer vandalen op bezoek gekregen, en toen werd er telkens proces verbaal opgemaakt. Resultaat: nihil. Ik zou de camerabeelden van die inbraak nu graag op het internet zetten, zodat andere mensen die kerels misschien herkennen, maar dat mag niet. Dat zou een inbreuk op die gasten hun privacy zijn, hoor ik. Allez, zeg! Toch ongelooflijk, hé. Inbrekers worden blijkbaar beter beschermd dan hun slachtoffers."

Extra
Jimmy Samijn is bekend als leadzanger van de boysband Get Ready.
In 1997 spande hij samen met zijn bandleden een proces aan tegen holebi zine Zizo nadat die hem ongevraagd hadden geout.
In 2002 kwam de zanger dan toch zelf uit de kast.
In 2012 trouwde hij, na een relatie van 13 jaar met zijn vriend Davy van Impe.

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 30 July, 2014 en 8402 keer gelezen.