Vrouwelijke priester live op Tv uit de kast gebracht door presentator.
Maak kennis met eerwaarde Sally Hitchiner, een Britse priester en een van de meest moderne verschijningen uit religieuze kringen. Zopas werd ze onverwacht door een presentator op Channel 5 uit de kast gebracht. De man dacht dat ze al uit de kast was.

Hitchiner kwam in het praatprogramma spreken over het feit dat de Church of England recent besliste om ook vrouwen toe te staan bisschop te worden. Eerder kwam de kerk in het nieuws door het feit dat men zijn deuren open stelden voor het homohuwelijk, en ook omwille van het feit dat ondanks men holebi koppels toestaat kerkelijk te trouwen homo priesters en bisschoppen dit niet mogen. Priester Sally, 33, is in haar omgeving bekend geworden door het zich niet traditioneel kleden en gedragen als priester maar door het dragen van Prada en andere merken, en ook door haar vele grappige video's op internet in combinatie met haar priesterschap. Tijdens haar gesprek met presentator Matt Barbet zat ze op een bepaald moment even met de mond vol tanden toen die zei dat ze een holebi priester is, terwijl ze daar eerder nooit openlijk had over gesproken. Barbet dacht dat ze al uit de kast was.

Na het interview zei Hitchiner "Ik veronderstel dat het uiteindelijk toch moest uitkomen. Maar mijn ouders waren al op de hoogte en het is ook niet zo dat mensen nu gechoqueerd zullen zijn, want al wie mij kent wist het al dat ze lesbisch is, maar dat er nog best wel veel mensen zullen zijn die het niet wisten, en dat ze indien nodig hen te woord zou staan. Zeven maand eerder had men in een interview in de Daily Mail al gevist naar haar seksuele geaardheid omdat zo stelde men ze geen kinderen heeft en niet sprak over haar privé leven.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
HOLEBI'S MOGEN KERKELIJK TROUWEN PRIESTERS NIET
5de KERK DIE HOLEBI'S TOESTAAT KERKELIJK TE TROUWEN IS EEN FEIT
1ste HOMOHUWELIJK VAN PRIESTER ZORGT VOOR VERDEELDHEID BINNEN DE KERK


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 16 July, 2014 en 2878 keer gelezen.