Jani Kazaltzis en vriend verjagen autodief met slechte smaak.


Vlaams stylist en presentator Jani Kazaltzis en zijn vriend kregen enkele dagen terug bezoek van een autodief, maar konden die op hun eigen manier verjagen. "Een mooi beeld hoor," zegt Jani in Gazet van Antwerpen. "Twee hysterische janetten die een autodief proberen af te schrikken.

Enkele dagen geleden stond ik voor het raam van ons appartement in Antwerpen toen ik zag dat er een vreemde man in de wagen van mijn vriend zat. Wij naar beneden Die kerel keek ons aan met een arrogante blik, zo van: Wow. Bovendien zat hij ook nog doodleuk mijn proteïne koekjes op te eten, hij was totaal relaxed. Zo creepy!

Mijn vriend en ik konden niets beters bedenken dan het portier te blokkeren. Ondertussen probeerde mijn vriend - de idioot - de politie te bellen via het noodnummer 100, maar dat lukte niet, want het cijfer 1 is op zijn gsm een snelkoppeling naar mijn gsm-nummer. Dus elke keer wanneer hij het nummer 1 intoetste, rinkelde mijn gsm, die ik in het appartement had achtergelaten. Een mooi beeld, hoor: twee hysterische janetten die proberen een autodief af te schrikken. (lacht) Ik zag die gast denken: Oh my god, losers! Met andere woorden: de mogelijkheden van Jani en zijn vriend waren snel uitgeput, dus lieten ze de man maar lopen. Terwijl hij wegliep, heb ik zijn jas nog kunnen grijpen. Een lelijke jas, overigens, maar die is hij nu wel kwijt. Ik dacht: misschien vind ik zijn identiteitskaart wel in een van zijn zakken. Maar in de plaats vond ik een tiental gestolen horloges en brillen. Ook weer heel lelijke spullen, en allemaal namaak. Die jongen heeft dus een wel heel slechte smaak.

Extra:
Eerder bekende Jani dat hij eigenlijk minder 'gay' is dan hij laat uitschijnen. En dat hij eigenlijk thuis helemaal niet zo 'verwijfd' is en doet. Het gaat dus eigenlijk een beetje om een typetje spelen als hij op Tv verschijnt. Waarover hij zei: Ik vergroot een deel van mezelf uit. Thuis ben ik veel minder verwijfd dan op tv en rustiger. Ik ben een echte huismus en ik kook graag. Jani is ondertussen al zeven jaar samen met zijn vriend. Recent bekende hij dat zijn vriend graag kinderen wil, maar dat ze er nog steeds niet uit zijn, en zei daarover: "Mijn vriend en ik praten er regelmatig over, maar dat is niet zo gemakkelijk als bij jullie, hé. Jullie hebben een vrouwke en negen maanden later is het zo ver. Ik denk dat wij die gezinsuitbreiding maar blijven uitstellen net omdat het zo simpel niet is, maar: ik wil mijn vriend zijn grote droom niet ontnemen." Jani liet ook weten dat hij best ook wel een kind wil maar dat hij niet bij de haard thuis blijft zitten.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
JANI WELDRA IN WERELD BEROEMDE SOAP + VIDEO
JANI KOPPELT MENSEN MAAR DURFDE DESTIJDS ZELF NIET OP IEMAND AF TE STAPPEN

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 13 July, 2014 en 5492 keer gelezen.