Vlaams zanger heeft nieuwe liefde maar wil niet zeggen of het een man of vrouw is.

Vlaams zanger Luc Steeno heeft een nieuwe partner waar hij nogal zeer geheimzinnig over doet. Want blijkbaar is het een man maar wil Steeno niet uit de kast komen. In TvFamilie bekende hij dat hij een nieuwe liefde heeft, maar dat was ongeveer alles wat hij daarover kwijt wilde.

Steeno ontkende vier jaar geleden tegen tweehonderd per uur dat hij homo is. '300 procent hetero', anderen hadden zoiets van wij weten wel beter. De zanger geeft nu wel toe dat er een nieuwe liefde in zijn leven is maar wil daar verder niets over kwijt. Zijn buren wel. Die zeggen in TvFamilie: "We komen Luc regelmatig tegen in de Okay hier in de buurt. Meestal winkelt hij er samen met een Aziatische man. We hebben hen ook al samen in de auto gezien en op Luc's oprit. Volgens mij wonen ze samen." Luc wil niet echt praten over zijn nieuwe liefde maar zei wel: "Het klopt dat ik een relatie heb, maar ik ga niet zeggen of dat met een man of vrouw is. Ik ben gelukkig en dat is het belangrijkste. Laat de buren maar roddelen. Ik scherm al sinds het begin van mijn carrière mijn privé-leven heel goed af. Ik begrijp dat ik een publiek figuur ben, maar in de eerste plaats ben ik een zanger. Dat is het belangrijkste. Het maakt toch niet uit of ik een relatie heb met een man of een vrouw?"

In juni blies Steeno 50 kaarsjes uit en vierde hij meteen ook zijn 25-jarig jubileum als artiest. En of hij homo of hetero is dat maakt inderdaad niets uit. Maar juist het geheimzinnig doen daarover geeft velen stof tot verdere speculaties over zijn seksuele geaardheid die al vele jaren de ronde doen. Net zoals destijds bij Bart Kael en Luc Appermont, velen wisten al langer dat ze een koppel waren, anderen vielen dan weer uit de lucht. Maar de speculaties zijn nooit ver weg geweest en dat zal nu dus ook zo blijven duren bij Luc Steeno. Tot...hij besluit om uit de kast te komen als homo of hetero.

copyright holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 09 July, 2014 en 10028 keer gelezen.