Papa's die zoontje voor het eerst omhelzen doen harten smelten + foto's.
Elke geboorte is uniek, en voor deze twee dolgelukkige papa's werd hun eerste omhelzing met zoontje Milo prachtig vereeuwigd door fotografe Lindsay Foster. Dat de vertederende beelden heel wat harten doen smelten bewijzen de ontelbare shares en liefdevolle reacties. Dit artikel stond vandaag in de krant het Laatste nieuws.

BJ Barone en Frankie Nelson kregen enkele dagen geleden het mooiste geschenk dat ze zich konden wensen. Met dank aan een surrogaatmoeder zijn ze nu trotse papa's van de kleine Milo. De Canadese Fotografe Lindsay Foster mocht het innige moment van de geboorte, de eerste omhelzing en het broodnodige huidcontact vastleggen op gevoelige plaat. "Ik kreeg de kans om deze prachtige gebeurtenis te fotograferen voor twee mensen die alle emoties door zich voelden razen die elke nieuwe ouder voelt. Ik ben zo trots op hen", getuigt ze.

Toen de eerste foto's verschenen op de Facebook-pagina van Foster kregen de beelden al snel duizenden likes en werden ze massaal gedeeld. Ook de vaders lieten van zich horen: "We willen je bedanken voor dit geweldige geschenk. We kunnen niet vaak genoeg herhalen hoe dankbaar we zijn dat je dit mooiste moment uit ons leven hebt vereeuwigd." Voor wie meer fotos van de fotografe wil zien ga naar haar facebook page: https://www.facebook.com/Linzfoster

Extra info:
Het homo koppel komt uit Canada.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
HOMO'S DIE BEIDE BIOLOGISCHE VADERS ZIJN VAN TWEELING WORDEN NIET ERKEND
HERSENEN VAN HOMO VADERS REAGEREN ALS PAPA EN MAMA
KINDEREN VAN HOLEBI KOPPELS ZIJN GELIJK

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 03 July, 2014 en 2930 keer gelezen.