Winnaar Mr Gay Vlaanderen 2014 en andere titels + foto's en video.De winnaar van de tweede editie van de Mr Gay Vlaanderen verkiezingen is de 28-jarige Willem Joris uit Leuven. Hij werd zaterdagavond gekroond tot Mister Gay Vlaanderen 2014. Na de verkiezingshow was er de Mister Gay Vlaanderen-afterparty in karaokebar Bonaparte, de thuisbasis van Pannekoek. Willem Joris volgt Tom Goris (Mr Gay Vlaanderen 2013) op.

Doctoraatstudent Willem Joris mag zich nu een jaar lang Mr Gay Vlaanderen noemen en ambassadeur woordvoerder van de holebi gemeenschap in ons landje, daarnaast ook nog van de vzw 'Help Mij', die zich inzet om het taboe rond depressie te doorbreken. Bovendien zal Willem Joris ook Vlaanderen vertegenwoordigen op de Mr Gay Europe en World verkiezingen. Willem Joris doctoreert aan de KU Leuven en wil zich inzetten voor meer homo openheid in de sport. "Het avontuur gaat voort. Als Mister Gay Vlaanderen 2014 wil ik eerst en vooral al mijn supporters bedanken en de organisatie van MGV. We gaan met veel plezier en engagement dit jaar tegemoet", zegt Willem op Facebook. In augustus trekt hij naar Rome voor Mister Gay World 2014.Eerste ereheer werd de 19-jarige Jordy De Smedt uit Boom en de 30-jarige Medi Achiba uit Menen werd de first runner up. Verder kreeg Bart De Greve, 34 de titel van Mister Sympathie en de 24-jarige Jorgo Klopekzis won de titel van Mister Fotogeniek. De verkiezingen gingen door in het AMUZ te Antwerpen, waar er elf kandidaten het beste van zichzelf lieten zien.

Organisatoren Bram Bierkens en Ivan Denis stampten de Mister Gay-verkiezing vorig jaar voor het eerst uit de grond omdat er al zoveel schoonheids- of andere verkiezingen in Vlaanderen bestaan, waarbij aan elke doelgroep leek te zijn gedacht behalve de gay mannen. Dit jaar waren er 70 mannen kandidaat waarvan er na de preselectie in het voorjaar 12 overbleven. Uiteindelijk ging de groep door met elf nadat 1 van de deelnemers enkele weken voor de verkiezingen te horen kreeg dat hij niet meer mocht meedoen omdat hij een andere kandidaat had gepest.EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
DOCTORAAT STUDENT WIL MR GAY VLAANDEREN WORDEN
WINNAAR MISTER GAY EUROPA + FOTO'S EN 4 VIDEO'S

holebi info copyright 2014

Dit bericht is gepost op 29 June, 2014 en 4347 keer gelezen.