Media moet gaan begrijpen dat wij relatie hebben aldus Amerikaanse lesbi rapster.De Amerikaanse rapster Angel Haze sprak zopas over haar relatie met het Amerikaanse model Ireland Baldwin, en zegt omdat ze twee vrouwen zijn in een lesbische relatie de media hen anders behandeld, en sterker nog hun liefdesrelatie omschrijft als een vriendschaps relatie.

De 22-jarige Amerikaanse rapster Angel Haze best gekend van haar song 'Battle Cry' met de Australische popster Sia, sprak in een intervieuw over haar relatie met een vrouw en de grenzen waar ze tegenaan botsen. "Soms is het grappig, maar soms is het ook absoluut niet grappig," aldus Haze, die verder zegt dat er nog vaak limieten zijn voor vrouwen. "Mochten we twee mannen zijn dan was het gestoord en volop negativiteit, maar omdat we vrouwen zijn is het plots van, oh ze zijn zo schattig, ze zijn beste vriendinnen".

Volgens Haze heeft veel te maken met het feit dat ze een interraciale relatie hebben. "Een interraciale holebi relatie is nog steeds heel raar in Amerika, bij hetero's is men het al wat gewoon, bij holebi's is het alsof het niet bestaat en niet kan of mag." Verder wil Haze naar eigen zeggen voor eens en altijd een einde maken aan de verwarring. waarbij ze het opvallend noemt dat er telkens wordt geschreven dat zij en model Ireland Baldwin goede vrienden zijn, terwijl ze in werkelijkheid een relatie hebben. "Wij hebben seks, vrienden niet. Ik heb het nog nooit met een van mijn vrienden gedaan. Als ik haar zou zien als vriendin zouden wij geen seks hebben. Maar wij hebben wel seks, en het is lekker." Benieuwd of de media het nu wel begrepen heeft. De 18-jarige Ireland Baldwin is trouwens de dochter van Hollywood sterren Kim Bassinger en Alec Baldwin.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 28 June, 2014 en 2454 keer gelezen.