Voor het eerst Transgender man verkozen in Mister Gay verkiezing.Voor het eerst in de geschiedenis van de Amerikaanse staat Philadelphia, won een transgender man de verkiezingen van de Mister Gay Philadelphia. De 33-jarige transgender man Lou Cutler won de titel afgelopen weekend en versloeg daarmee de 13 andere finalisten.

Cutler liet weten erg blij te zijn met zijn overwinning en liet ook weten dat het niet altijd eenvoudig is om een transgender homo te zijn. "Maar ik ben trots op wie ik ben, en ik werkte hard om te komen waar ik vandaag sta. Het is bovendien een droom die uitkomt. Ook om deel uit te maken van deze gemeenschap en daarboven op ook mijn eigen gemeenschap te mogen vertegenwoordigen. Het is belangrijk voor mij om uit te komen voor mijn gender identiteit als transgender man en seksuele geaardheid als homo. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat mensen leren dat niet elke transgender hetzelfde is. Sommigen van ons zijn hetero, anderen zijn homo. "

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN
12-JARIGE KRIJGT NIEUW GEBOORTE CERTIFICAAT + VIDEO
REPUBLIKEINEN SCHRIJVEN GESCHIEDENIS MET EERST VERKOZEN TRANSGENDER POLITICA
WERELD GEZONDHEIDS ORG WIL EINDE VERPLICHTE STERLISATIE VOOR TRANSGENDERS
CORINNE BELG PIONIER TRANSGENDERS + VIDEO
HETERO OUDERS STRIJDERS HOLEBI & TRANS RECHTEN MET VIDEO OVER TRANSGENDER ZOONTJE
NIEUW NEDERLANDS BOEK MET TRANSGENDER THEMA
HARTVERWARMENDE VIDEO AANVAARDING TRANSGENDER TIENER
STEEDS MEER LANDEN ERKENNEN RECHTEN TRANSGENDERS
OVER GENDER EN TRANSGENDER KINDEREN TUSSEN 5 EN 12 JAAR OUD + VIDEOholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 24 June, 2014 en 3094 keer gelezen.