Belg homo weldra te zien in bekendste en meest bekeken soap ter wereld + video.

De carrière van Jani Kazaltzis, de populairste stylist van Vlaanderen, kreeg recent een onverwachte wending. Hij heeft een rol weten te bemachtigen in de razend populaire Amerikaanse serie The Bold and the Beautiful (Mooi en Meedogenloos).

De tv-celebrity mocht een wit pak aantrekken en zal te zien als de kapitein van een luxe jacht die een huwelijk voltrekt, een naar verluidt belangrijke verhaallijn in de serie. De opnames vonden plaats in het mondaine Monaco. Met de weliswaar kleine rol maakt Jani meteen zijn debuut als acteur. De producers van de soap zagen zijn talenten nadat hij samen met actrice Katherine Kelly Lang (Brooke uit de soap) eerder een reclamespotje opnam op verschillende continenten voor de modemaand van onze Vlaamse zender Vijf. De twee stonden hiervoor wel niet samen op de set. Jani bleef in Antwerpen, Katherine in Hollywood.

Jani Kazaltzis zal in augustus twee afleveringen lang voor vier miljoen Amerikanen op het kleine scherm te zien zijn. "Jani is dan te zien als de kapitein van een luxe jacht die een huwelijk voltrekt, een belangrijke verhaallijn in Mooi en Meedogenloos waar Jani deel van mag uitmaken. Voor deze opnames trok de cast en het productieteam van Mooi en Meedogenloos naar Monaco, en Jani ruilde de set van 'Zo Man Zo Vrouw' met veel plezier en minstens even veel zenuwen voor de set van Mooi en Meedogenloos voor het mondaine Monte Carlo."

"Toen ik het aanbod kreeg om de rol van kapitein neer te zetten in Mooi en Meedogenloos twijfelde ik geen seconde. Ik zou gek zijn om deze kans te laten liggen. Als kind keek ik met grote ogen naar de mode- en relatieperikelen van de Forresters en dat ik nu deel mocht uitmaken van deze legendarische soap vond ik geweldig. Ik ben natuurlijk geen acteur, en blijf in de eerste plaats stylist, en begon met een klein hartje en veel zenuwen aan de opnames. Maar ik heb alles gegeven en me rot geamuseerd met de cast en crew van 'Mooi en Meedogenloos'. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien. Kleine Limburgse Jani in een grote Hollywoodproductie, wie had dat ooit gedacht?"

Jani zal in augustus te zien zijn in de afleveringen op de Amerikaanse televisie. De Vlaamse kijker moet nog enkele jaren geduld hebben, want de uitzendingen met Jani worden pas over drie jaar op Vijf uitgezonden omdat men enkele afleveringen achter ligt. De soap in de VS bekend als de Bold and the Beautiful en bij ons als Mooi en Meedogenloos bestaat al 27 jaar. Het is bovendien de meest gelauwerde en meest bekeken soap ter wereld en wordt uitgezonden in 110 landen en weet daarmee dagelijks meer dan 35 miljoen kijkers aan het scherm te kluisteren. Bekijk hieronder de video spot rond de modemaand van Vijf tv met Jani en actrice Katherine Kelly Lang:
Bronnen: zita.be en weekendknack 2014

Dit bericht is gepost op 15 June, 2014 en 6199 keer gelezen.