Ricky Martin zingt in land waar homo zijn strafbaar is hij ipv zij + video.

De Puerto Ricaanse zanger Ricky Martin veranderde recent tijdens een concert een deel van zijn song van 'she' (zij) naar 'he' (hij). Martin deed dit spontaan tijdens een optreden in Marokko, waar hij op 6 juni optrad op het Marwazine festival.

Martin veranderde de woorden van zijn 1999 hit 'She's All I Ever Had', waarbij hij dus in plaats van zij, hij zong. Toen de song destijds uitkwam was de zanger nog niet uit de kast. Dat gebeurde pas in 2010 tijdens een interview met Oprah Winfrey. Tijdens het optreden in Marokko zwaaiden er enkele fans tijdens de hit song 'Liven La Vida Loca' met een regenboogvlag, waarna Martin zei: 'Wat een mooie gay pride vlag'. In Marokko is homoseksualiteit nog steeds strafbaar en homo's riskeren van zes maanden tot drie jaar celstraf. Bekijk hieronder de video van het optreden in Marokko van het lied waarvan hij de tekst veranderde.

Extra info:
Martin kwam in 2008 in het nieuws omdat hij als alleenstaande vader was geworden van een tweeling - Matteo & Valentino. Toen gingen er al geruchten dat hij homo zou zijn. Pas in 2010 kwam hij uit de kast. In 2011 onthulde hij dat hij een relatie had met Carlos Gonzalez en in 2012 toonde hij de wereld voor het eerst zijn vriend door een fotoshoot met het Spaanse magazine Vanity Fair, waarvoor hij samen met Carlos en de kinderen poseerde. Begin dit jaar kwam er een einde aan de relatie van Martin en Gonzalez. Naast zanger is Martin ook ambassadeur voor Unicef en richtte hij eerder de Ricky Martin Foundation op, een stichting die wereldwijd opkomt voor kansarme kinderen. In 2007 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame. In 2011 kreeg hij van Spanje de Spaanse nationaliteit als erkenning voor zijn artistieke talenten, en omdat hij roots heeft in Spanje door zijn oma, maar hij behield wel zijn Puerto Ricaanse nationaliteit. Ondertussen verkocht de zanger ruim 70 miljoen albums en behaalde hij 95 platina albums - 6 nummer 1 Billboard albums - 11 nummer 1 hit songs - 2 Amerikaanse Music Awards - 6 Grammy Awards - 8 World Music Awards - 10 Billboard Music Awards - 8 Mtv Music Video Awards en trad hij al in meer dan 60 landen op.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 14 June, 2014 en 4248 keer gelezen.