Ex worstel kampioen komt na 50 jaar uit de holebi kast + video.
Het is nooit te laat om uit de kast te komen. Na vijftig jaar is WWE Worstel kampioen Pat Patterson uit de kast gekomen. De Canadese Patterson is 73, zijn echte naam is Pierre Clermont. Worstelen doet hij niet meer maar hij is nog wel actief in zijn sport Creative Consultant bij de WWE (World Wrestling Entertainment).

Patterson was destijds een groot kampioen in zijn sport. Hij begon met worstelen in de jaren 60 en werd zes keer kampioen in de United States Champions voor hij begon bj het WWE. Over die tijd zegt hij: "Ik had niets, geen familie, geen geld, en dit waren mijn grootste prestaties in mijn leven." En toen kwam hij uit de kast: "Ik ga nu iets zeggen wat ik nooit eerder wilde zeggen. Maar voor het eerst in mijn leven ga ik nu mezelf zijn, ik overleefde dit alles als homo. Ik zat dus 50 jaar lang in de kast. En ik had een vriend waarmee ik 40 jaar samen was, maar ik verloor hem toen hij overleed aan een hartaanval, en ik eindigde alleen, ik overleefde, maar het is hard. Ik gaf mijn leven op voor mijn sport, ik heb nergens spijt van, en nu voor de rest van mijn dagen wil ik alleen maar gelukkig zijn." Bekijk hieronder een video van Patterson's coming out.

Extra info
Vorig jaar kwamen er een drie tal oudere holebi's uit de kast. De oudste was 82, de andere twee 80 en 64. Het is dus nooit te laat om uit de kast te komen. En vorig jaar kwam er voor het eerst een Amerikaanse prof worstelaar uit de holebi kast als homo, de 33-jarige Darren Young die meteen ook zijn vriend voorstelde.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 14 June, 2014 en 2588 keer gelezen.