Nieuw Nederlands lesbisch boek, met ook een homo personage.Er is opnieuw een Nederlands lesbisch boek uit dat ook homo's kan bekoren. 'Duizend Gevoelens' is uitgebracht door uitgeverij Boekscout.nl die beginnende auteurs de kans geeft hun werk uit te brengen. Het boek is dan natuurlijk ook te koop via Boekscout. Auteur van het boek is Sanne van der Eerden (foto).

Het boek Duizend Gevoelens gaat over Jessie, een onzeker meisje die eerder een rustig en saai leven leidt samen met haar huisgenoot Anouk. Maar dan, waneer ze een nieuwe huisgenoot moeten kiezen, komt Jack in haar leven. Jack is homo. Jessie en Jack worden vrienden en hij neemt haar mee naar zijn vaste homokroeg en laat haar zijn wereld zien. Daar begint Jessies ontdekkingsreis naar wie ze eigenlijk echt is.

Over de auteur: Sanne van der Eerden:
"Ik ben geboren op 14 Juli 1990 in Nieuwegein. Schrijven vond ik eigenlijk altijd al leuk om te doen. Ik belandde na mijn middelbare school in de horeca en ben daar nooit meer uitgegaan. Toch bleef ik het leuk vinden om te schrijven. Op een middag besloot ik ervoor te gaan en dat resulteerde in dit boek. Een roman met een positieve boodschap."

Boek: Duizend gevoelens
Auteur: Sanne van der Eerden
Categorie: Romans
Uitvoering/formaat: Paperback 12,5 cm x 20 cm
Aantal pagina's: 156
ISBN: 9789402208313
Verschijningsdatum: 6 juni 2014
Prijs: 16,75
Te koop via boekscout.nl => KLIK HIER

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 07 June, 2014 en 3253 keer gelezen.