Familie kinderfilm die in premiere ging in Cannes heeft homo personage + 2 videos

Een van grootste familie kinderfilms van 2014 zal een homo personage bevatten. Het gaat om de film: 'How To Train Your Dragon 2'. De film komt vijf jaar na het eerste deel. Momenteel loopt op de kinderzender Kazoom de serie draken beschermers van berk met dezelfde personages uit de film maar dan in afleveringen die los staan van de films. 4How To Train Your Dragon 2' is zopas in première gegaan op het filmfestival van Cannes.

In de film 'How To Train Your Dragon 2', is Viking Gobber de Belch (foto rechts) openlijk homo. Hij is ook de rechterhand van Viking baas Stoick en verklaart aan hem waarom hij nooit trouwde. De stem van Gobber wordt vertolkt door de Schots-Amerikaans presentator, stand-up comedian, schrijver, acteur, regisseur, producent en stem-acteur Craigh Ferguson. Schrijver en regisseur Dean DeBlois, die zelf homo is, vond het idee om het personage zijn coming out te laten doen in deel twee van de film een leuk idee.

How To Train Your Dragon 1 is een computeranimatiefilm uit 2010 van DreamWorks Animation. Het verhaal is losjes gebaseerd op dat uit het gelijknamige boek van Cressida Cowell uit 2003. De film draait om Vikingen die in aanraking komen met veel verschillende draken, in deel 1 leren ze er mee omgaan en hen te temmen. Vrijdag beleefde Dreamworks's How to Train Your Dragon 2 zijn wereldpremière op het Cannes Film Festival. Dit keer verkennen de vrienden, Hiccup en zijn draak, een nieuw grondgebied en komen zo in een ijsgrot terecht. Daar zien ze nieuwe draak soort en de mysterieuze Dragon Rider. Voor de screening waren Jay Baruchel, Cate Blanchett, Kit Harington, America Ferrera en Djimon Hounsou aanwezig, die hun stem verlenen aan de film. Naomi Watts kwam ook opdagen.

Er komt natuurlijk ook een Nederlandstalige versie van de film. Deze komt uit op 25 juni 2014 en is vanaf dan te zien in onze Belgische bioscoopzalen. Een trailer van de Nederlandstalige versie kan je vinden onder de trailer van de Engelstalige versie.

In de serie die momenteel op Kazoom loopt gaat het om de Nederlandse versie waarbij de jongen Hikkie samen met zijn leeftijdsgenoten de draken heeft getemd, elk van hen heeft een eigen draak en samen beleven ze fantastische avonturen als beschermers van hun dorp samen met de draken. De serie is dagelijks te zien op Kazoom rond 17:30 uur. De film 'How To Train Your Dragon 2' Bekijk hieronder de film trailers voor het tweede deel van de film.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 17 May, 2014 en 4991 keer gelezen.