Filmregisseur van X-Men zegt: 'Ik ben biseksueel maar zeg dat ik homo ben.'
De Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer zegt dat hij biseksueel is, maar dat zeggen dat hij homo is gemakkelijker is. Dat bekende hij in een interview met Out Magazine waaruit blijkt dat hij wel degelijk biseksueel is, maar dat hij zichzelf toch liever bestempeld als homo.

Singer zegt dat hij in de laatste vijf jaar twee relaties had met vrouwen, eentje waarmee hij twee jaar samen was en een waarmee hij acht maanden samen was. Maar verder zei hij ook dat hij op het einde altijd weer bij mannen uitkomt en dat hij emotioneel meer aanleunt bij relaties met mannen. "Zodus, ben ik gelukkig om te zeggen dat ik ook homo ben." Ook vertelde hij dat hij nooit echt de behoefte had om zichzelf te uiten over zijn seksualiteit omdat er meer in een mens zit dan zijn seksuele geaardheid.

De filmregisseur zit momenteel verwikkeld in twee seksueel misbruik rechtszaken die hij omschrijft als compleet verzonnen om zijn cariere te breken. De ene zaak zou gaan over een seks feestje in Hawaii en Californie op het moment dat hij in Toronto was voor het filmen van de eerste X-Men film. De tweede rechtszaak gaat over dat hij seks zou hebben gehad met een onbekende jongen van zeventien in Londen, waarbij hij dan beschuldigd wordt van het hebben van seks met een minderjarige wat verboden is. De advocaat van Singer wijst er op dat in de UK de leeftijd waarop men seks mag hebben voor zowel hetero's als holebi's zestien jaar is. Singer ontkend beide beschuldigingen.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 15 May, 2014 en 2097 keer gelezen.