Nederlands acteur komt eindelijk uit de kast.
Vorig jaar ontkende hij nog, en werd hij zelfs boos als mensen speculeerden dat hij homo was, maar vandaag is er dan toch een einde gekomen aan het dubbelleven van de Nederlandse acteur Everon Jackson, 30, bekend door zijn rol in Goede tijden, slechte tijden.

Jackson deed zijn coming out voor het magazine L'Homo. Tijdens de presentatie daarvan gaf hij toe dat hij op mannen valt, dat staat ook in de nieuwe editie van het blad van Linda de Mol te lezen. Everon ontkende lange tijd de geruchten over zijn seksuele geaardheid, vorig jaar werd hij er zelfs nog boos om. Maar nu is hij er eindelijk klaar voor en mag iedereen het weten dat hij homo is.

Ik heb te lang een dubbelleven geleid, zegt hij in het openhartige interview. Everon vertelt over de worsteling met zijn seksuele voorkeur: Ik vertel nu in een keer en eenmalig mijn verhaal. Ik wil genuanceerd vertellen hoe ik me al die jaren heb gevoeld, zo is te lezen op de website van L'Homo.
Eerder die dag plaatse hij op Twitter het bericht: Freedom starts today. De rest van het verhaal kan je lezen in de nieuwe L'Homo.

Jackson is een Nederlands acteur van Antilliaanse afkomst die naast zijn bekendheid door zijn rol in GTST ook bekend is door zijn rol in de RTL-serie De Erfenis. Vorig jaar deed hij mee aan Expeditie Robinson en speelde in 2006 een rol in de film: Dood eind.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
OPNIEUW HOLEBI SPORTER UIT DE KAST (12de dit jaar)
AMERIKAANS ZANGER KOMT UIT DE KASTBron: L'Homo en wikipedia 2014

Dit bericht is gepost op 16 April, 2014 en 3543 keer gelezen.