Actrice en zangeres afgelopen weekend gehuwd.
Actrice Sara Gilbert en zangeres Linda Perry zijn vorige zondag in het huwelijksbootje gestapt. Gilbert bevestigde dit aan Us Weekly. Vorig jaar in april kon je al bij holebi.info lezen dat de twee zich hadden verloofd, en daarbij kon je het verhaal lezen van een romantisch huwelijksaanzoek.

Gilbert en Perry trouwden afgelopen zondag in een zon overgoten plaatsje na bij de oceaan in aanwezigheid van familie, vrienden en enkele beroemdheden. Enkele aanwezige gasten twitterde enthousiast over de bruiloft van het lesbische stel. Actrice Juliette Lewis schreef: "Holiday van Madonna op de achtergrond, de zon schijnt en ik maak me op voor de bruiloft van een van mijn favoriete stellen in het heelal, Linda Perry en Sara Gilbert." Aisha Tyler, Sara's co-host bij The Talk, twitterde over de trouwpartij: "Een fantastische nacht. Een onvergetelijke ceremonie met een zonsondergang over de ocean."

Sara, 39, is vooral bekend van haar rol als Darlene Conner in de Amerikaanse sitcom Roseanne en als presentatrice van de talkshow The Talk. Gilbert heeft twee kinderen, zoontje Levi en dochtertje Sawyer die ze in co-ouderschap opvoed samen met haar ex vriendin Allison Adler. Linda, 48, was destijds de leadzangeres van de groep de 4 Non Blondes en schreef onder andere liedjes voor onder andere Christina Aguilera, Pink en Gwen Stefani. Perry is van Portugees Braziliaanse afkomst


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 01 April, 2014 en 3802 keer gelezen.