1 op 10 homo's zoekt specifiek naar heteroseksuele man.


Uit een nieuw Amerikaans onderzoek blijkt dat 1 op de 10 homo mannen via dating specifiek op zoek gaat naar een hetero man. Uit het onderzoek blijkt dat deze homo's op zoek gaan naar een hetero man voor het hebben van seks, vaak om een onvervulde fantasie te vervullen.

De bevindingen van het onderzoek werden gepubliceerd in het Psychology of Sexual Orientation and Gender Diversity rapport. De onderzoekers bekeken verschillende dating profielen van homo's en merkten op dat 1 op de 10 homo's specifiek op zoek gaat naar een heteroseksuele man. Sommige van deze homo's zoeken naar een hetero man om een onvervulde fantasie te vervullen, maar sommigen zoeken ook contact met mannen die nog in de kast zitten en zichzelf nog niet omschrijven als homo. Op sommige datingsite's zou zelfs maar liefst 76% van de homo mannen op zoek zijn naar een heteroseksuele man.

Volgens de onderzoekers is er nog een reden waarom "veel" homo's op zoek gaan naar een heteroseksuele man. Namelijk dat ze op zoek zijn naar een meer mannelijke, dominante of meer hetero uitziende man. Jammer genoeg is er ook een negatief aspect te bespeuren. Uit het onderzoek blijkt ook dat homo's die op zoek gaan naar een hetero man vaker onveilig vrijen. Dat bleek trouwens eerder al uit een ander onderzoek waarbij werd gesteld dat veel hetero mannen die seks hebben met mannen het onveilig doen.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 26 March, 2014 en 4208 keer gelezen.