Olympisch homo duiker voor eeuwig op Google Streetview, en uitgeroepen tot grootste inspiratiebron.Olympische duiker Tom Daley is voor eeuwig te zien op een duikplank op Google Streetview. Recent opende het London Aquatics Centre in Straford, Oost Londen zijn deuren en Google Streetview was er kort nadien als de kippen bij om ook daar plaatjes te schieten.

Daley werd 'toevallig' mee gefotografeerd tijdens de ronde van Streetview door het enorme Aquatics centrum in Londen. Hij staat daar met zijn armen wijd open al is zijn gezicht wel onherkenbaar gemaakt, iets wat Google moet doen omwille van de privacy. Maar het is duidelijk dat het om Tom gaat. Onderaan vind je een link waar je Daley zelf kan ontdekken via de bekende Google tool.

Daarnaast werd Daley recent nog uitgeroepen tot grootste inspiratiebron voor jonge mensen in de sportwereld. De 19-jarige Tom won in 2013 brons op de Olympische spelen in Londen. In december 2013 kwam hij uit de holebi kast, en enkele dagen later stelde hij zijn beroemde vriend voor. Daley deed in 2008 al mee aan de Olympische spelen en was toen de jongste deelnemer ooit. Daley liet weten dat hij het een hele eer vindt dat hij bekroond werd tot grootste inspiratiebron voor jonge mensen in de sportwereld. Dat gebeurde na een poll georganiseerd door The National Citizen Service (NCS) in Engeland. Deze organisatie werd in het leven geroepen om ambitieuze jongeren te stimuleren en te inspireren. En zopas won Daley Brons tijdens de Diving World Series in Beijing. Hij eindigde derde achter de Chinezen Cao Yuan en Qui Bo.

Via deze link kan je Daley zien in Google Streetview (klik 1 stap vooruit om Tom te zien) KLIK HIER

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
BRITS OLYMPISCH ATLEET (tom daley) KOMT UIT DE KAST (December 2013)
TOM DALEY MAAKT BEKEND WIE ZIJN VRIEND IS (December 2013)


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 18 March, 2014 en 3273 keer gelezen.