Je leest:

Het Oscar feestje van en met Ellen DeGeneres + 8 video's.Een geslaagde Oscarshow staat of valt met een vlotte en grappige presentatie door de host van de avond. De Amerikaanse presentatrice, actrice Ellen DeGeneres maakte er alvast een leuk feestje van. DeGeneres mocht dit jaar opnieuw de show aan elkaar praten en deed dat met humor en veel overgave.

Het is een traditie dat de presentator de aanwezige Hollywood sterren bij de show betrekt en door de mangel haalt en dat was dit jaar niet anders. DeGeneres sprong zelfs geregeld het publiek in en trok enkele sterren bij zich voor een groepsselfie. Die leverde meteen de meest gedeelde tweet ooit op. Verder schudde ze ook enkele hilarische oneliners en grappen uit haar mouw. Zo sprak ze een tijdje over Jennifer Lawrence, die zowel dit jaar als vorig jaar struikelde, vorig jaar toen ze haar Oscar in ontvangst kwam nemen. DeGeneres zei: "Daarstraks viel ze bij het uitstappen uit haar wagen, als ze straks opnieuw wint moeten we miscshien voor de veiligheidheid de Oscar maar tot bij haar brengen." Over het slavernijdrama 12 Years a Slave zei DeGeneres. "12 Years a Slave kan niet anders dan de beste film worden. Of het zou moeten zijn dat jullie allemaal racisten zijn."

De lange avond deed de maag van velen ook knagen en DeGeneres vond er vervolgens niet beter op dan een pizzakoerier te laten aanrukken. Normaal gezien zou de pizzaman backstage leveren maar DeGeneres nam de leverancier mee het publiek in en samen deelden ze de snack uit. Sterren als eryl Streep, Jennifer Lawrence en Julia Roberts namen allemaal een stukje. Chiwetel Ejiofor, genomineerd in de categorie 'beste acteur', had grote honger en vroeg zelfs om een hele doos! 'Wolf of Wall Street'-acteur Leonardo DiCaprio kon dan weer niet bekoord worden met een stukje, terwijl zanger/acteur Jared Leto zijn mama trakteerde op een stuk. Leto nam zijn moeder mee als date van de avond. Nadat Ellen alle stukken pizza kwijt was, kwam er nog de rekening. De presentatrice vroeg geld aan 'Gravity'-actrice Sandra Bullock. Maar Bullock had geen cent bij en dus kreeg Harvey Weinstein de rekening gepresenteerd: "Waar is Harvey Weinstein? Harvey, doe maar rustig. Alleen maar een miljoen mensen staan te wachten op het vervolg van de show." De pizzaman deed er goed aan om even langs te gaan bij de Oscars. De levering bracht namelijk een grote fooi op. De extra centjes werd gedropt in Pharrell Williams' beruchte hoed. Naar verluidt zou de man die avond zo'n 600 dollar hebben verdiend in het Dolby Theatre in Hollywood.

En dan is er ook nog After the Oscars met Jimmy Kimmel (Amerikaans televisiepresentator en komiek) - waarbij Ellen samen met haar vrouw en Jimmy in bed liggen. Bekijk de video hier onder als laatste van de 8 video's.

Extra nieuws bericht van 5 maart:
Ellen DeGeneres scoort goud door voor het eerst in 14 jaar ruim 43,7 miljoen kijkers te trekken tijdens de Oscar uitreiking. De Ellen DeGeneres hosted Academy Awards Telecast, compleet met Twitter-busting selfies en pizza, scoorde de hoogste ratings voor een Oscar show sinds het jaar 2000. De Oscar show trok dit jaar, met dank aan Ellen, 8 procent meer kijkers dan vorig jaar. DeGeneres trok niet alleen 43,7 miljoen kijkers tijdens de show, maar scoorde daarna opnieuw hoge toppen door haar eigen Oscar after show in haar eigen talkshow, waarbij ze maar liefst 4,8 miljoen kijkers wist te strikken, meteen ook het hoogste aantal kijkers sinds het begin van haar show elf jaar geleden. Eerder kwam DeGeneres al in het nieuws omdat ze het record van retweets had gebroken met een selfie foto met een handvol sterren dat ondertussen al meer dan twee miljoen keer werd gedeeld. Daarmee verbrak ze het vorige retweet record van president Obama die met zijn Four More Years foto 700.000 retweets haalde.


EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
3 OSCARS VOOR FILM DALLAS BUYERS CLUB + 2 VIDEO'S
ELLEN DEGENERES BREEKT TWITTER RECORD OP OSCARS
DISNEY WORLD STOPT MET STEUNEN SCOUTS WEGENS HOMOFOBIE
7 CESARS VOOR HOLEBI FILMS WAARVAN 1 ZELFS DE GROTE WINNAAR WAS VAN HET FRANSE FILMFESTIVAL
VIDEO 21 TRANS PERSONEN UIT VERSCHILLENDE DELEN VAN DE WERELD OVER HUN ERVARINGEN
STEPHEN FRY & HOLEBI & TRANS VOETBAL SUPPORTERS
FOTO'S WERELDLEIDERS EN ANDEREN ALS DRAG QUEENS

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 March, 2014 en 4048 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

30 augustus 2019 - Suave Mente
30 augustus 2019 - Fever Friday
30 augustus 2019 - Smooch - Tropicalia
31 augustus 2019 - Revelation
31 augustus 2019 - Sinful Saturday
01 september 2019 - Boots Club
06 september 2019 - Boots Club
07 september 2019 - Girls for Girls
07 september 2019 - Funky
14 september 2019 - Woodpop

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Brusselse holebi’s klagen over lakse politie in hoofdstad

 

Nieuwe Belgische organisatie voor lesbische, biseksuele, trans+ vrouwen & friends.

 

Vzw kinderwens organiseerde bijeenkomst voor homo & lesbische wensouders.

 

Dringend nood aan Belgisch wettelijk kader voor draagmoederschap + 2 video's.

 

Nieuw Vlaams transgender boek: De Weg Naar Mezelf, van Nora Monsecour.

 

Sam Bettens, ooit gehuwd met een man en compleet in de war + video.

 


Buitenlands nieuws

Noord-Ieren roepen holebi's op om zich kandidaat te stellen als adoptie of pleeg ouders.

 

China volgt Taiwan niet wat betreft homohuwelijk.

 

Homofobe vandalen vernielen Duits holebi & trans herdenkingsmonument + info wereldwijde herdenkingsmonumenten.

 

Haatboodschap op een regenboog zebrapad in Canada.

 

Steun voor Trump van Republikeinse holebi & trans groep zorgt voor opschudding en onbegrip.

 

Eerste permanent Regenboogzebrapad in Londen is een feit.

 


Showbizz nieuws

Zanger Sam Smith kweekt langzaam aan meer zelfvertrouwen.

 

Regisseur Jayro Bustamante: Elk geloof haat holebi's, een relaas rond zijn 2de film.

 

Regisseur producer wil graag meer oudere lesbische vrouwen in films en series.

 

Gordon uit afkickkliniek, de moeilijkste tijd begint nu.

 

Actiefiguurtje van tenniskampioen en lesbische pionier Billie Jean King.