NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Het Oscar feestje van en met Ellen DeGeneres + 8 video's.Een geslaagde Oscarshow staat of valt met een vlotte en grappige presentatie door de host van de avond. De Amerikaanse presentatrice, actrice Ellen DeGeneres maakte er alvast een leuk feestje van. DeGeneres mocht dit jaar opnieuw de show aan elkaar praten en deed dat met humor en veel overgave.

Het is een traditie dat de presentator de aanwezige Hollywood sterren bij de show betrekt en door de mangel haalt en dat was dit jaar niet anders. DeGeneres sprong zelfs geregeld het publiek in en trok enkele sterren bij zich voor een groepsselfie. Die leverde meteen de meest gedeelde tweet ooit op. Verder schudde ze ook enkele hilarische oneliners en grappen uit haar mouw. Zo sprak ze een tijdje over Jennifer Lawrence, die zowel dit jaar als vorig jaar struikelde, vorig jaar toen ze haar Oscar in ontvangst kwam nemen. DeGeneres zei: "Daarstraks viel ze bij het uitstappen uit haar wagen, als ze straks opnieuw wint moeten we miscshien voor de veiligheidheid de Oscar maar tot bij haar brengen." Over het slavernijdrama 12 Years a Slave zei DeGeneres. "12 Years a Slave kan niet anders dan de beste film worden. Of het zou moeten zijn dat jullie allemaal racisten zijn."

De lange avond deed de maag van velen ook knagen en DeGeneres vond er vervolgens niet beter op dan een pizzakoerier te laten aanrukken. Normaal gezien zou de pizzaman backstage leveren maar DeGeneres nam de leverancier mee het publiek in en samen deelden ze de snack uit. Sterren als eryl Streep, Jennifer Lawrence en Julia Roberts namen allemaal een stukje. Chiwetel Ejiofor, genomineerd in de categorie 'beste acteur', had grote honger en vroeg zelfs om een hele doos! 'Wolf of Wall Street'-acteur Leonardo DiCaprio kon dan weer niet bekoord worden met een stukje, terwijl zanger/acteur Jared Leto zijn mama trakteerde op een stuk. Leto nam zijn moeder mee als date van de avond. Nadat Ellen alle stukken pizza kwijt was, kwam er nog de rekening. De presentatrice vroeg geld aan 'Gravity'-actrice Sandra Bullock. Maar Bullock had geen cent bij en dus kreeg Harvey Weinstein de rekening gepresenteerd: "Waar is Harvey Weinstein? Harvey, doe maar rustig. Alleen maar een miljoen mensen staan te wachten op het vervolg van de show." De pizzaman deed er goed aan om even langs te gaan bij de Oscars. De levering bracht namelijk een grote fooi op. De extra centjes werd gedropt in Pharrell Williams' beruchte hoed. Naar verluidt zou de man die avond zo'n 600 dollar hebben verdiend in het Dolby Theatre in Hollywood.

En dan is er ook nog After the Oscars met Jimmy Kimmel (Amerikaans televisiepresentator en komiek) - waarbij Ellen samen met haar vrouw en Jimmy in bed liggen. Bekijk de video hier onder als laatste van de 8 video's.

Extra nieuws bericht van 5 maart:
Ellen DeGeneres scoort goud door voor het eerst in 14 jaar ruim 43,7 miljoen kijkers te trekken tijdens de Oscar uitreiking. De Ellen DeGeneres hosted Academy Awards Telecast, compleet met Twitter-busting selfies en pizza, scoorde de hoogste ratings voor een Oscar show sinds het jaar 2000. De Oscar show trok dit jaar, met dank aan Ellen, 8 procent meer kijkers dan vorig jaar. DeGeneres trok niet alleen 43,7 miljoen kijkers tijdens de show, maar scoorde daarna opnieuw hoge toppen door haar eigen Oscar after show in haar eigen talkshow, waarbij ze maar liefst 4,8 miljoen kijkers wist te strikken, meteen ook het hoogste aantal kijkers sinds het begin van haar show elf jaar geleden. Eerder kwam DeGeneres al in het nieuws omdat ze het record van retweets had gebroken met een selfie foto met een handvol sterren dat ondertussen al meer dan twee miljoen keer werd gedeeld. Daarmee verbrak ze het vorige retweet record van president Obama die met zijn Four More Years foto 700.000 retweets haalde.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 04 March, 2014 en 4380 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

15 augustus 2020 - MisterGayBelgium
31 augustus 2020 - CORONAVIRUS

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Belgische Bi- en homomannen hebben sinds coronamaatregelen minder losse seksuele contacten

 

Transgender Infopunt (Belgie) wil weten hoe toegankelijk hun website voor je is - doe mee...

 

Christophe uit Blind Getrouwd heeft een nieuwe vriend.

 

Na 30 jaar twijfelen, binnenkort eindelijk geslachtsveranderende operatie en ook nog huwelijk voor Vlaamse Kathleen.

 

Het rommelt in het Oost-Vlaamse regenbooghuis (roze huis).

 

Vlaams rapport: Wat is de impact van het coronavirus op holebi en transgender+ personen (+ nuttige links).

 


Buitenlands nieuws

Meeste mama's laten kind zelf uit de kast komen + ouder tips & nuttige (BE) links voor ouders van holebi of trans kind.

 

Trump wil dat adoptie centra holebi koppels mogen weigeren.

 

Holebi bar aangevallen door politie omdat ze Black Live Matters demonstranten hielpen.

 

Universiteit Amsterdam: Waarom daders van antihomogeweld zo vaak Marokkaans zijn?

 

Homofoben voeren cyberwar tegen holebi & trans+ Pride maand.

 

"Wij begrijpen wat vechten is voor gelijke rechten en vrijheid", 75 holebi & trans+ groepen sluiten aan bij Black Lives Matter beweging.

 

Als homo of biseksuele man woon je liever niet in Turkmenistan.

 


Showbizz & Sport

Cara Delevingne komt uit de kast als panseksueel.

 

Ellen DeGeneres kan blijkbaar nog amper iets goed zeggen of doen.

 

Baanbrekende aids-activist en The Normal Heart schrijver overleden.

 

Ryan Murphy wil herstart / bewerking maken van hitserie Glee.