NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Het Oscar feestje van en met Ellen DeGeneres + 8 video's.Een geslaagde Oscarshow staat of valt met een vlotte en grappige presentatie door de host van de avond. De Amerikaanse presentatrice, actrice Ellen DeGeneres maakte er alvast een leuk feestje van. DeGeneres mocht dit jaar opnieuw de show aan elkaar praten en deed dat met humor en veel overgave.

Het is een traditie dat de presentator de aanwezige Hollywood sterren bij de show betrekt en door de mangel haalt en dat was dit jaar niet anders. DeGeneres sprong zelfs geregeld het publiek in en trok enkele sterren bij zich voor een groepsselfie. Die leverde meteen de meest gedeelde tweet ooit op. Verder schudde ze ook enkele hilarische oneliners en grappen uit haar mouw. Zo sprak ze een tijdje over Jennifer Lawrence, die zowel dit jaar als vorig jaar struikelde, vorig jaar toen ze haar Oscar in ontvangst kwam nemen. DeGeneres zei: "Daarstraks viel ze bij het uitstappen uit haar wagen, als ze straks opnieuw wint moeten we miscshien voor de veiligheidheid de Oscar maar tot bij haar brengen." Over het slavernijdrama 12 Years a Slave zei DeGeneres. "12 Years a Slave kan niet anders dan de beste film worden. Of het zou moeten zijn dat jullie allemaal racisten zijn."

De lange avond deed de maag van velen ook knagen en DeGeneres vond er vervolgens niet beter op dan een pizzakoerier te laten aanrukken. Normaal gezien zou de pizzaman backstage leveren maar DeGeneres nam de leverancier mee het publiek in en samen deelden ze de snack uit. Sterren als eryl Streep, Jennifer Lawrence en Julia Roberts namen allemaal een stukje. Chiwetel Ejiofor, genomineerd in de categorie 'beste acteur', had grote honger en vroeg zelfs om een hele doos! 'Wolf of Wall Street'-acteur Leonardo DiCaprio kon dan weer niet bekoord worden met een stukje, terwijl zanger/acteur Jared Leto zijn mama trakteerde op een stuk. Leto nam zijn moeder mee als date van de avond. Nadat Ellen alle stukken pizza kwijt was, kwam er nog de rekening. De presentatrice vroeg geld aan 'Gravity'-actrice Sandra Bullock. Maar Bullock had geen cent bij en dus kreeg Harvey Weinstein de rekening gepresenteerd: "Waar is Harvey Weinstein? Harvey, doe maar rustig. Alleen maar een miljoen mensen staan te wachten op het vervolg van de show." De pizzaman deed er goed aan om even langs te gaan bij de Oscars. De levering bracht namelijk een grote fooi op. De extra centjes werd gedropt in Pharrell Williams' beruchte hoed. Naar verluidt zou de man die avond zo'n 600 dollar hebben verdiend in het Dolby Theatre in Hollywood.

En dan is er ook nog After the Oscars met Jimmy Kimmel (Amerikaans televisiepresentator en komiek) - waarbij Ellen samen met haar vrouw en Jimmy in bed liggen. Bekijk de video hier onder als laatste van de 8 video's.

Extra nieuws bericht van 5 maart:
Ellen DeGeneres scoort goud door voor het eerst in 14 jaar ruim 43,7 miljoen kijkers te trekken tijdens de Oscar uitreiking. De Ellen DeGeneres hosted Academy Awards Telecast, compleet met Twitter-busting selfies en pizza, scoorde de hoogste ratings voor een Oscar show sinds het jaar 2000. De Oscar show trok dit jaar, met dank aan Ellen, 8 procent meer kijkers dan vorig jaar. DeGeneres trok niet alleen 43,7 miljoen kijkers tijdens de show, maar scoorde daarna opnieuw hoge toppen door haar eigen Oscar after show in haar eigen talkshow, waarbij ze maar liefst 4,8 miljoen kijkers wist te strikken, meteen ook het hoogste aantal kijkers sinds het begin van haar show elf jaar geleden. Eerder kwam DeGeneres al in het nieuws omdat ze het record van retweets had gebroken met een selfie foto met een handvol sterren dat ondertussen al meer dan twee miljoen keer werd gedeeld. Daarmee verbrak ze het vorige retweet record van president Obama die met zijn Four More Years foto 700.000 retweets haalde.


EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
3 OSCARS VOOR FILM DALLAS BUYERS CLUB + 2 VIDEO'S
ELLEN DEGENERES BREEKT TWITTER RECORD OP OSCARS
DISNEY WORLD STOPT MET STEUNEN SCOUTS WEGENS HOMOFOBIE
7 CESARS VOOR HOLEBI FILMS WAARVAN 1 ZELFS DE GROTE WINNAAR WAS VAN HET FRANSE FILMFESTIVAL
VIDEO 21 TRANS PERSONEN UIT VERSCHILLENDE DELEN VAN DE WERELD OVER HUN ERVARINGEN
STEPHEN FRY & HOLEBI & TRANS VOETBAL SUPPORTERS
FOTO'S WERELDLEIDERS EN ANDEREN ALS DRAG QUEENS

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 March, 2014 en 4149 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

14 december 2019 - Cafeina Retro
20 december 2019 - Woman only party
20 december 2019 - Cave @ Steel Gate
21 december 2019 - Girls for Girls
21 december 2019 - Funky
26 december 2019 - Girls for Girls
27 december 2019 - Pride to be older
28 december 2019 - Sharon O Love
28 december 2019 - Boys for Boys
31 december 2019 - H.I.M New Years Party

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

New York Times volgde Marieke Vervoort tot aan haar dood en publiceert haar verhaal en nooit eerder getoonde pakkende foto's.

 

Nieuwe Belgische holebi & trans+ website, info, regenboogtoeren ...

 

Brussels opvanghuis voor dakloze holebi & trans+ jongeren, ook jij kan hen steunen, doe mee.

 

Ook in Oost-Vlaamse stad komt er weldra een Regenboogzebrapad + lijstjes.

 

Holebi’s in sportclubs: Belgische online fotocampagne moet taboe doorbreken.

 

James Cooke won twee prijzen + video.

 


Buitenlands nieuws

Nederlandse partijen willen discriminatie van holebi's e.a in Nederlandse Grondwet.

 

Uniek: Eerste holebi & transgender altaar schilderij in Kerk van Zweden.

 

Homo koppel krijgt vijftien jaar celstraf alleen maar omdat ze van elkaar houden.

 

Biseksuele vrouwen vaker slachtoffer van seksueel geweld, ook lesbi & homo vaker slachtoffer.

 

Niet alles is oké voor holebi's & transgenders wanneer een stad wordt uitgeroepen als regenboogstad.

 

Na holebi record, schrijven Britten geschiedenis met record aantal transgender en niet-binaire politici voor zitje in parlement.

 


Showbizz nieuws

Mannen danskoppel schreef geschiedenis in wereldwijde populaire danswedstrijd.

 

Jonathan Van Ness is het eerste niet vrouwelijke covermodel van Cosmopolitan in 35 jaar.

 

Cyndi Lauper krijgt Verenigde Naties award voor haar inzet voor holebi's & transgenders.

 

Caitlyn Jenner krijgt tal van transfobe haat berichten op sociale media.

 

Omdat Kate lesbisch is weigeren ouders naar haar huwelijk te komen, Ellen DeGeneres bezorgde ze verrassingen + foto's en video.