Paul de Leeuw hield muzikaal protest tegen anti holebi wet in Rusland + video


Vandaag was Paul de Leeuw te gast in het programma De Wereld Draait Door waar hij sprak over de anti holebi wetten in Rusland en daarna een muzikaal protest hield samen met dweilorkest Kleintje pils en het publiek.

Paul riep in het programma het dweilorkest Kleintje Pils en Nederlandse supporters ook op om van zich te laten horen op de Olympische Winterspelen in Sotsji, waarbij de presentator zei dat hij hoopt op een muzikaal protest tegen de homopropaganda wet. "Het is maar drie uur vliegen, maar daar wordt heel anders over 'ons' gedacht. Respect wil ik gewoon hebben. En toen dacht ik opeens, we hebben dat geweldige dweilorkest, Kleintje PIls die kunnen 'roze' (holebi) nummers spelen in Sotsji waarbij de Nederlandse supporters uit volle borst kunnen meezingen.

Daarna gaf hij zelf samen met het orkest het voorbeeld en begon hij met het nummer Y.M.C.A van de Village People waarbij de tekst dan veranderd werd in 'It's fun to stay at the I am so gay'. Gevolgd door het nummer 'I Want to break free' van Queen waarna hij eindigde met een draai te geven aan het liedje 'Alice' en de woorden veranderde in 'Who the fuck is Poetin?'. Bekijk hieronder de gehele video van de Wereld Draait Door met Paul de Leeuw in gesprek met presentator Matthijs van Nieuwkerk, gevolgd door de songs:
holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 20 January, 2014 en 2941 keer gelezen.