Transseksuele zoon van zangeres Cher is slanker dan ooit.Chaz Bono, de transseksuele zoon en schrijver muzikant, van zangeres Cher is slanker dan ooit (2 onderste foto's). Bovendien lijkt het erop dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Recent werd hij gespot met een blondine toen de 44-jarige Bono uit een winkel kwam met boodschaptassen.

Bono was na zijn transitie enorm veel kilo's aangekomen. Maar eind vorig jaar merkten persfotografen meteen op hoe slank hij er tegenwoordig uit ziet. Hij werd nu gespot met een onbekende blondine, die mogelijk zijn nieuwe liefje is. Eerder had hij 12 jaar een relatie met Jennifer Ellia. Een relatie die begon toen Chaz nog Chastity was. In december 2011 kwam er een einde aan hun relatie. Toch was de transitie van Chaz geen reden waarom de twee uit elkaar gingen, Ella steunde van in het begin de lichamelijke transformatie van Chaz.

Bono startte de transitie van vrouw naar man in 2008 en werd volledig afgerond in 2011. In mei 2010 veranderde Bono legaal zijn gender identiteit en geboorte naam Chastity, en werd het Chaz en man. Een documentaire over zijn transitie, 'Becoming Chaz" werd in 2011 vertoont tijdens het Sundance Film festival en later uitgezonden op Tv op het Oprah Winfrey netwerk OWN. Na en tijdens de transitie kwam Bono heel wat kilo's aan maar ondertussen is hij door een streng dieet en veel bewegen tientallen kilo's kwijt. Zelf zegt hij dat zijn dieet nu vooral bestaat uit groenten, fruit, noten en weinig vlees. Vorige maand onderging hij een operatie om het overbodige vet te laten verwijderen, iets wat vaak nodig is bij mensen die extreem veel kilo's verliezen.

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 04 January, 2014 en 4251 keer gelezen.