Duitse hetero mannen kussen elkaar in campagne tegen homofobie + video.Het Duitse magazine GQ heeft zopas de 'Gentleman against Homophobia' campagne gelanceerd waarbij twee hetero mannen elkaar kussen als statement tegen homofobie in Rusland. De campagne is verder gericht op het verspreiden van liefde en het uitroeien van intolerantie in Europa en de rest van de wereld.

Het maandelijks magazine GQ, dat vooral bekend is door advertenties van snelle wagens en sexy vrouwen, lanceerde zopas de Gentleman against Homophobia campagne die ook nog de titel draagt #Mundpropaganda (een woordspeling op het woord mond en kissing propaganda). Naast de twee kussende heren deden er nog 13 andere bekendheden mee aan de campagne die in totaal zes foto's opleverde die via posters zullen worden verspreid in Duitsland.

"De intolerantie die holebi's nog vaak ervaren is schokerend," zegt editor chef Josť Redondo Vega. "Met #Mundpropaganda willen we dan ook een duidelijk signaal geven in het voordeel van een vrije maatschappij. En de locale bekendheden die elkaar kussen toonden daarbij bewonderenswaardige moed." Bekijk hieronder een video rond het tot stand komen van de foto reeks:


EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN
MACKLEMORE & RYAN LEWIS IN ZEE MET DE VN TEGEN HOMOFOBIE
WERELDWIJD IS ZAKENWERELD KLAAR OM NIET MEER SAMEN TE WERKEN MET HOMOFOBE LANDEN
GENERAL MOTORS GEEFT HOLEBI'S GELIJKE RECHTEN
HETERO HIP HOP DUO HAAT HOMOFOBIE + VIDEO

EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
AFTRAP BELG ACTIEPLAN HOLEBI OF HETERO MAAK ER GEEN SPEL VAN
ONVOORSELBAAR: HOLEBI ZIJN NA VIER JAAR TERUG STRAFBAAR
FACEBOOK KOMT MET FILMPJE HOOGTEPUNTEN 2013 MET VEEL HOLEBI EN TRANS NIEUWS
VLAAMSE KRANTENPOLEMIEK OVER COMING OUT SPORTER TOM DALEY
DUITS POLITICUS BOYCOT SPELEN IN RUSLAND OMWILLE VAN HOLEBI'S
BEHANDELING KANKER KAN MOGELIJK BEHANDELING HIV WORDEN
OOK HOLEBI'S ROUWEN OM DOOD VAN NELSON MANDELA (die ook opkwam voor holebi's) PLUS UITSPRAKEN VAN BEKENDE HOLEBI'Sholebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 12 December, 2013 en 5914 keer gelezen.Reageer op dit bericht: