NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Zanger Christoff: "Mijn fans hebben me nu echt te diep gekwetst".Een echte fan doet soms rare dingen en daar kan onze Vlaamse charmezanger Christoff van meespreken. De zanger staat er om bekend dat hij de persoonlijke band met zijn fans graag onderhoudt, maar soms wordt het hem een beetje te veel. Zo eisten sommige van zijn fans toch nog een foto of een handtekening na zijn verjaardagsconcert, terwijl ze wisten dat zijn moeder net daarvoor was opgenomen in het ziekenhuis na een hartaanval. 'Daarmee hebben ze op mijn hart getrapt', zegt Christoff.

Christoff, 37, is uitgeput. In een interview zegt hij dat dit grotendeels de schuld is van sommige fans, die hij bovendien egoïstisch en respectloos noemt. Nadat zijn moeder een hartaanval had gekregen en "bepaalde" fans bleven aandringen voor een fotomoment, was voor Christoff de maat vol. Kort voor zijn verjaardagsconcert in Blankenberge werd Christoffs moeder door een hartaanval getroffen. Na zijn optreden wilde hij dan ook zo snel mogelijk naar haar toe. "Verschillende fans hadden echter cadeautjes en zo bij, en ik wilde hen niet teleurstellen', aldus Christoff. "Dus trok ik toch nog even tijd uit om hen te bedanken en snel een praatje te slaan. Het traditionele fotomoment liet ik voor één keer schrappen. Maar dat bleek zéér tegen de zin van een aantal fans, die erop bleven hameren dat ze met mij op de foto wilden. Terwijl ze wisten wat er met mama aan de hand was. Wel, dat deed zeer".

"Ik vind het zo jammer hé, dat sommige fans in de eerste plaats aan zichzelf denken. Terwijl ik er altijd probeer te zijn voor anderen. Ik doe dat graag, mensen helpen. Maar ze moeten wel begrijpen dat ik niet voor iederéén evenveel tijd kan maken. Pas op: er waren evengoed fans die zeiden: 'Christoff, ga toch naar je mama!' Maar sommige anderen hadden daar jammer genoeg minder begrip voor. Ja, daarmee hebben ze op mijn hart getrapt". "Maar ik maak me geen illusies. Bij degenen voor wie mijn woorden bestemd zijn, zullen ze toch niet aankomen. Als ik weet dat er weinig tijd zal zijn voor handtekeningen en foto's ben ik al bang voor de kwade reacties. Daarom zet ik op mijn Facebook-pagina iets als: 'Vanavond zal het moeilijk gaan'. En dan nog staan ze na het optreden aan mijn auto he." Tot slot zei Christoff: "Ik heb gemerkt dat nogal wat fans misbruik durven te maken van mijn bereidwilligheid om een luisterend oor te bieden. Hun persoonlijk leed aandikken om toch maar méér aandacht van mij te krijgen. Daar moet ik misschien maar eens een lijn in trekken. Of toch eerst checken of ze er echt zo erg aan toe zijn als ze beweren. Want de goeien mogen het niet bekopen met de slechten, hé. Wie mij écht nodig heeft, zal op mij kunnen blijven rekenen".

Extra info:
Christoff die voluit Christoff De Bolle heet deed al op zijn vijftiende mee aan het VTM-programma de Soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. Op de voorstelling van zijn cd "Alle hits" naar aanleiding van zijn 20-jarige carrière in 2010 kreeg hij een speciale carrière award voor 100.000 verkochte platen tot dan toe. Op 10 december 2011 werd hij in het populaire genre verkozen tot artiest van het jaar in Vlaanderen tijdens de Music Industry Awards 2011. Ook in 2011 won hij de Radio 2 Zomerhit-trofee voor beste performance voor zijn show Christoff & vrienden. Hij won ook de Anne Vlaamse Muziek Award voor beste mannelijke artiest-schlager 2012 en 2013 en de Radio 2 Zomerhit-trofee voor beste mannelijke artiest 2012 en 2013. De dubbele platina plaat die hij ontving op de Anne's Vlaamse Muziek Awards 2013 kreeg hij voor 40.000 verkochte albums van de "Christoff & vrienden"-reeks, de albums Christoff & vrienden, Christoff & vrienden limited edition en Christoff & vrienden live CD+DVD samen gerekend. Christoff kwam in 2008 uit de holebi kast en heeft al zeven jaar een vaste vriend: Niels.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
ZANGER CHRISTOFF OPENLIJK OVER ZELFMOORD PLANNEN, UITERLIJK EN ZIJN VRIEND

EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
VLAAMSE KRANTENPOLEMIEK OVER COMING OUT SPORTER TOM DALEY
1 OP 20 IS HOMO EN 1 OP 5 ZIT NOG IN DE KAST
BELG MINISTER BUITENLANDSE ZAKEN WIL GEEN BOYCOT SPELEN IN RUSLAND
DUITS POLITICUS BOYCOT SPELEN IN RUSLAND OMWILLE VAN HOLEBI'S
HOMO'S MOGEN IN DE TOEKOMST MISSCHIEN BLOED GEVEN IN BELGIE
ELTON JOHN SPRAK HOLEBI'S TOE IN RUSLAND + VIDEO
UITSLUITING HOMO'S ALS BLOEDDONOR IS AAN HEREVALUATIE TOE, ALDUS OPEN VLD
OOK HOLEBI'S ROUWEN OM DOOD VAN NELSON MANDELA (die ook opkwam voor holebi's) PLUS UITSPRAKEN VAN BEKENDE HOLEBI'S
WOORDVOERDER VLAAMSE HOLEBI JONGEREN KOEPEL GEEFT BLOED, EN DAT MAG NIET
WINNAAR HOLEBI SONGFESTIVAL BEKEND
ZWAARDERE STRAFFEN VOOR ANTI HOLEBI EN TRANS GEWELD E.A IN BELGIE

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: she.be, hln.be

Dit bericht is gepost op 10 December, 2013 en 6882 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

15 augustus 2020 - MisterGayBelgium
31 augustus 2020 - CORONAVIRUS

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Belgische Bi- en homomannen hebben sinds coronamaatregelen minder losse seksuele contacten

 

Transgender Infopunt (Belgie) wil weten hoe toegankelijk hun website voor je is - doe mee...

 

Christophe uit Blind Getrouwd heeft een nieuwe vriend.

 

Na 30 jaar twijfelen, binnenkort eindelijk geslachtsveranderende operatie en ook nog huwelijk voor Vlaamse Kathleen.

 

Het rommelt in het Oost-Vlaamse regenbooghuis (roze huis).

 

Vlaams rapport: Wat is de impact van het coronavirus op holebi en transgender+ personen (+ nuttige links).

 


Buitenlands nieuws

Meeste mama's laten kind zelf uit de kast komen + ouder tips & nuttige (BE) links voor ouders van holebi of trans kind.

 

Trump wil dat adoptie centra holebi koppels mogen weigeren.

 

Holebi bar aangevallen door politie omdat ze Black Live Matters demonstranten hielpen.

 

Universiteit Amsterdam: Waarom daders van antihomogeweld zo vaak Marokkaans zijn?

 

Homofoben voeren cyberwar tegen holebi & trans+ Pride maand.

 

"Wij begrijpen wat vechten is voor gelijke rechten en vrijheid", 75 holebi & trans+ groepen sluiten aan bij Black Lives Matter beweging.

 

Als homo of biseksuele man woon je liever niet in Turkmenistan.

 


Showbizz & Sport

Cara Delevingne komt uit de kast als panseksueel.

 

Ellen DeGeneres kan blijkbaar nog amper iets goed zeggen of doen.

 

Baanbrekende aids-activist en The Normal Heart schrijver overleden.

 

Ryan Murphy wil herstart / bewerking maken van hitserie Glee.