Wereldwijd is de zaken wereld klaar om niet meer samen te werken met holebi en trans fobe landen.
De zakelijke wereld maakt zich klaar om landen te boycotten die anti holebi en transgender zijn. Toonaangevende professionele diensten zeggen dat hun cliŽnten nu al langzaam aan deze weg op gaan, en dat er steeds meer zullen zijn die weigeren nog zaken te doen met landen die holebi en transgender rechten weigeren te erkennen.

Tijdens een bijkomst van Out On The Street: Europe, een top voor holebi en transgender leiders in de financiŽle dienstverlening, die afgelopen dinsdag doorging in Londen, werd duidelijk dat holebi en transgender vriendelijkheid in de zaken wereld groeiende is, en dat steeds meer bedrijven, zakenlui, cliŽnten en anderen een vuist maken tegen landen die weigeren holebi en transgender rechten te erkennen door niet meer met hen samen te werken.

De Deutsche Bank liet weten al in te grijpen bij holebi en transgender rechten door overheden achter de scŤne aan te spreken over een holebi en trans foob beleid, en vertelt hen ook dat het niet erkennen van holebi en transgender rechten schade toebrengt aan zaken doen. Andy Baldwin, managing partner in financiŽle dienstverlening bij EY (vroeger Ernst & Young) zei recent dat veel van zijn cliŽnten lieten weten geschokt te zijn door wat er gebeurd in Rusland betreffende holebi's en transgenders. "We zijn er nog niet helemaal, maar ik denk dat weldra verschillende zaken mensen en cliŽnten zullen zeggen dat ze niet meer bereid zijn samen te werken met zulke landen. Jeff Davis, managing director bij Barclays Bank onthulde dat hij verrast en blij is dat zijn firma recent een sterke houding aannam tegen de anti homo wet aka de Kill the Gays wet in Oeganda.

Colin Grassie, de topman van Deutsche Bank UK, gaf aan dat ingrijpen in homofobe en transfobe landen nu al vaak voorkomt. Peter Sargant, directeur van Standard Chartered in Hong Kong zei dat holebi en transfobie een invloed heeft op holebi en trans werknemers, en dat men daarom eerder moet kijken naar het talent van een werknemer in plaats van naar de seksuele geaardheid of gender identiteit van een werknemer, omdat dit nu eenmaal gezonder is voor een bedrijf. Als mensen gelukkig zijn en zich veilig voelen presteren ze beter. Tot slot zei hij ook nog dat wanneer een holebi of transgender manager een team moet leiden in een homfobisch land, men het werk moet verplaatsen en niet de manager.


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 20 November, 2013 en 2684 keer gelezen.