Ex Vlaamse dancezangeres trouwde haar vriendin.Tina Bride, 35, die eigenlijk Kim Poelmans heet is zopas voor de tweede keer getrouwd. Recent stapte ze in het huwelijksbootje met haar vriendin Kathleen Denolf. Ruim tien jaar geleden scoorde Tina Bride een hit met Don't Give Up, waarna ze korte tijd later een punt zette achter haar zang carrière om met een dansschool te beginnen en als fotografe aan de slag te gaan.

In die periode kort na het einde van haar zang carrière trouwde Kim met Barbara, een vriendin uit haar kindertijd, maar dat huwelijk liep stuk. Enkele jaren later ontmoette ze Kathleen Denolf, 43, met wie ze zopas in het huwelijksbootje stapte. Volgens Kim was het liefde op het eerste gezicht. "Toen ik Kathleen ontmoette was ik meteen verkocht, het was meteen koekenbak. Liefde op het eerste gezicht bestaat. Kathleen is niet alleen mooi en lief, ze heeft ook nog eens een sterk karakter. Ik heb iemand nodig die mij alles vlakaf zegt en weerwerk biedt. Na een jaar vroeg ik haar ten huwelijk pal onder de eifeltoren", aldus Kim.

Het huwelijk was volgens Kim fantastisch met als hoogtepunt het jawoord en de openingsdans. "De tranen van geluk vloeiden rijkelijk. Toen ik het eerste refrein zong bij onze dans, If I Ain't Got You, kreeg ik een krop in de keel, ik kon niet meer verder, gelukkig nam vriendin Marine Max, die aan X Factor deelnam het van mij over". Over het feit dat de dames allebei een vrouwelijke outfit droegen tijdens hun trouw zegt ze: "Ja, we hebben bewust allebei gekozen voor een jurk. Bij een lesbisch huwelijk is er vaak één van de twee die een smoking draagt, maar dat wilden wij niet. Wij zijn vrouwen en willen ons vrouwelijk voelen. We hebben de jurken zelfs op elkaar afgestemd". Ondertussen zijn beide dames op huwelijksreis. "Eerst wilden we naar de Malediven, maar daar zijn ze tegen het homohuwelijk. Dus omdat wij elkaar willen kussen en arm in arm willen lopen leek het ons beter om voor onze tweede optie te gaan, Aruba. Twee weken zon, zee, strand en elkaar".Bron: dag allemaal

Dit bericht is gepost op 06 August, 2013 en 5452 keer gelezen.Reageer op dit bericht: