Sterktste homo ter wereld breekt wereldrecord en tilde daarbij 252 kilotjes.


Chris Morgan, 39, heeft zopas een nieuw wereldrecord op zijn naam staan met gewichtheffen (deadlift). Hij tilde maar liefst 252 kilo wat drie keer zijn eigen gewicht is, niet slecht voor een homo hee, want ja dat is hij, al jaren openlijk homo en daarnaast al acht keer Brits kampioen is zijn sport, vijf keer wereldkampioen en een keer winnaar van de Europese titel, daarnaast won hij ook nog goud op de Gay Games, en dit jaar doet hij ook mee aan de spelen in Antwerpen.

Morgan brak het record afgelopen woensdag in de Tiverton Weightlifting Club in Engeland waarmee hij voor zowel Brits als wereldkampioen werd. Naar eigen zeggen is hij van zichzelf onder de indruk omdat hij er in geslaagd is zoveel gewicht te tillen, en hoopt daarbij in de toekomst nog meer records te verbreken. Morgan verbrak nu het record dat was gezet in 1997, voor hij aan zijn cariere begon, en dat stond op 250 kilo. Hij tilde nu 252 kilo en wil dat gewicht in de toekomst nog verhogen.

Eerder won hij ook the World Drug-Free Powerlifting Federation Finals in Atlanta in 2004, goud in december 2005 in Turijn en brons in 2006 in Ierland. Hij deed ook vaak mee aan de Gay Games waarbij hij zilver won in Amsterdam 1998, goud in Sydney 2002, vier keer goud in Chicago 2006, goud in Cologne in 2010. Verder ondersteunt hij ook heel wat organisaties. In 2004 werd hij global ambassadeur van de federatie van de Gay Games, was hij van 2004 tot 2008 lid van de Britse voetbal groep tegen homofobie. Van 2004 tot 2006 werd hij gesponsord door Umbro. In 2005 gaf hij zijn gouden medaille aan de Matthew Shepard stichting en nog veel meer, als recentste lanceerde hij in 2012 mee de holebi en transgender geschiedenismaand in de UK die zich toen richtte op sport. En van 31 juli tot 11 augustus neemt hij deel aan de Gay Games in Antwerpen.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
AMERICAN FOOTBALL SPELER KOMT UIT DE HOLEBI KAST
23-JARIGE OLYMPISCHE ZWEMMER KOMT UIT DE HOLEBI KAST
MAAK KENNIS MET JOHN EN JACK 54 JAAR SAMEN EN 5 JAAR GEHUWD
UNIEK HOMO HEEFT 24 KINDEREN - HET VERHAAL VAN MARKUS
MINNESOTA ZO GOED ALS ZEKER 12de AMERIKAANSE STAAT WAAR HOLEBI'S KUNNEN TROUWEN
OPEN VLD POLITICUS WIL ONDERZOEKEN OF HOMO'S OOK STAMCELLEN MOGEN OF KUNNEN DONEREN
BOEK VOORSTELLING - JE LEVEN ZAL VERANDEREN NA HET LEZEN VAN DIT BOEK
2 BRITSE HETERO TIENERS STARTEN CAMPAGNE TEGEN HOMOFOBISCH PESTEN OP SCHOOL
BELGISCH POLITICUS JURY TIJDENS MISTER GAY VLAANDEREN VERKIEZINGEN
11de AMERIKAANSE STAAT MET HOLEBI HUWELIJK IS EEN FEIT
MENSEN GEBOREN NA 1980 ZIJN MEEST HOLEBI VRIENDELIJK

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 11 May, 2013 en 2994 keer gelezen.