Nederlandse holebi genezende evangelist komt naar BelgieDe Nederlandse evangelist Bert Bruinekreeft is van vrijdag tot zondag te gast in de evangelische kerk in Tongeren voor een 'genezingscampagne'. Een van zijn specialiteiten is homo's 'genezen'.

Trouwe lezers van holebi.info hebben al vaker kunnen lezen over zulke types en zogenaamde wordt weer hetero therapieën (zie links onderaan). In eerste instantie kwamen de berichten over holebi genezingsgroepen uit de VS, later bleek dat er ook zulke praktijken bij onze noorderburen plaats vinden. En nu komt zo'n man dus naar ons landje, om holebi's te genezen! "Ik doe genezingen van pijn en ziekten, maar ook van homoseksualiteit. Iedereen die een ander leven wil, is welkom", predikt de stichter van Het Lichtpunt. Die stichting bestaat dertig jaar en toert met een grote tent om in Amerikaanse stijl te komen prediken.

Volgens Bruinekreeft kan hij homo's genezen. "Ik noem homoseksualiteit een zonde. Ik ben niet tegen die mensen, wel tegen hun daden. Ik ben tegen een man die met een man naar bed gaat. Dat is niet wat God wil. Heb je ooit al twee koeien gezien die het met elkaar doen? Maar elke homoseksueel kan vergeving vragen in de naam van Jezus. Als ze er mee willen stoppen, kan God hen helpen." Tijdens zijn bijeenkomsten wordt er gebeden en gezongen en vraagt hij of iemand hulp nodig heeft.

Yves Aerts reageert namens çavaria afwijzend op de uitspraken van Bruinekreeft: "Beweren dat je homoseksualiteit kunt genezen, is onzin. Het is geen ziekte. Een zonde is het al evenmin: er is niets ‘verkeerd’ aan. Homoseksualiteit is gewoon een variant in het brede spectrum van seksuele voorkeuren, alleen heeft deze 'homogenezer' dat duidelijk nog niet goed begrepen."

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
AAI ALS HOLEBI EEN PAARD EN WORDT VANZELF HETERO (Januari 2013)
TOP 8 VAN HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN - VAN BIDDEN TOT GOD TOT ELECTRO SHOCKS (Mei 2012)
NEDERLANDSE VERZEKERAARS WILLEN WORDT WEER HETERO THERAPIE NIET LANGER TERUG BETALEN (Juni 2012)
HOMO GAF 23.000 EURO UIT OM HETERO TE WORDEN (Sept 2012)

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
WELK MERK EN MEER GENIET VOORKEUR VAN BELGISCHE HOLEBI'S?
DERDE BELG GROEP VOOR HOLEBI'S MET MENTALE BEPERKING IS EEN FEIT + LINKS NAAR MEER
BELG HOLEBI RELATIE BUREAU VERLOOT TIEN LIDMAATSCHAPPEN VIA FACEBOOK
BELG THE VOICE KANDIDAAT: IK SCHAAM MIJ NIET VOOR HOMO ZIJN
TIEN NIEUWE HOLEBI EN TRANS ORGANISATIES IN BRUSSEL PLUS LINK NAAR MEER ORGANISATIES
RESULTAAT ONDERZOEK SEKSUELE INTIMIDATIE BIJ VROUWEN HOLEBI'S EN TRANS VROUWEN IN ANTWERPEN

MEER NIEUWS (buitenland, showbizz, ander): KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 25 April, 2013 en 2682 keer gelezen.Reageer op dit bericht: