Holebi & hetero wereldsterren tegen Aids - Love Is In My Blood + video.Enkele wereldsterren hebben in hun vinger geprikt en met hun eigen bloed samen een tekening gemaakt met een boodschap van liefde om aandacht te vragen voor de strijd tegen Hiv infecties en Aids. De wereldwijde campagne toont solidariteit met de miljoenen mensen die leven met Hiv.

De celebrities zeggen dat echte liefde Aids kan overwinnen, daarbij maakten ze samen een tekening met hun bloed die ze plaatsen op Twitter met de boodschap 'Love Is In My Blood'. Het is natuurlijk geen toeval dat de boodschap en prent vandaag wordt getoond op Valentijns Dag.

De sterren die hun steentje bijdroegen zijn: Elton John, George Takei, Kelly Osborne, Stephen Fry, David Walliams, Jamie Oliver, Lara Stone, Jessie J, Florence Welch, Ben Drew, Ai Weiwei, Elizabeth Hurley, Paulo Coelho en Shane Warne. De campagne is een realisatie van de Elton John's Aids Foundation en werd gemaakt met als doel een wereldwijd gesprek te voeren, met daarbij de gedachte dat de strijd tegen Aids niet onoverwinnelijk is, en dat er met medeleven en vooral veel liefde moet voor worden gezorgd dat niemand zich uitgesloten voelt.

Bij de campagne hoort ook een mini film van artiest Ai Weiwei, die vandaag op Valentijns dag op YouTube te zien is, en daar 24 uur op blijft staan vanaf het moment dat mensen op staan op Valentijns dag tot de dag na middernacht, waarna het ook op grote borden op Times Square, Piccadilly Circus and Independence Square in Kiev, Oekraine (waar de grootste Europese Aids epidemie heerst) zal te zien zijn. Bekijk hieronder de video:holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 14 February, 2013 en 2915 keer gelezen.