Truus Druyts heeft een nieuwe vriendin.

Truus Druyts, 42, actrice, presentatrice en zangeres, heeft opnieuw de liefde gevonden. De voorbije jaren had ze enkele zware tegenslagen op liefdesvlak maar vandaag de dag geniet ze opnieuw met volle teugen van een nieuwe vriendin.

Recent plaatste Truus een foto van haar en haar nieuwe vriendin Esther op haar Facebook pagina. Het onderschrift daarbij: 'Wij hebben - samen en apart - de tijd, het geld, de ruimte, de energie, de mensen, de gelegenheden, de kansen om al onze dromen waar te maken en moeiteloos, vreugdevol en liefdevol te realiseren. We Are Love And Abundance!'.

Druyts was eerder gehuwd met Anne De Vos, ze waren samen sinds 1998, trouwden in 2005 maar gingen uiteindelijk uit elkaar waarover ze toen zei: 'Soms is graag zien niet genoeg. Wij hebben elkaar moeten loslaten. In 2008 volgde de scheiding. Enkele jaren later had Truus een relatie met Mies Meulders met wie ze Oya Oba, een meditatiecentrum oprichtte, in april van vorig jaar ging het koppel naar eigen zeggen in vriendschap uit elkaar. Omdat de nieuwe liefde met Esther nog pril is en nog moet groeien heeft Truus er naast de foto op facebook nog niet in de media over gepraat.

holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 19 January, 2013 en 14375 keer gelezen.Reageer op dit bericht: