Rosie O'Donnell en vrouw trotse mama's van dochtertje.


De Amerikaanse comédienne en actrice Rosie O'Donnell en haar vrouw Michelle Rounds zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje dat Dakota heet.

Het koppel kondigde de geboorte van hun dochtertje aan via Twitter. De kleine spruit werd geboren op 5 januari en is volgens beide mama's een blije en gezonde baby. De biologische moeder is Michelle Rounds. O'Donell zelf is al moeder van vier kinderen: Parker, 17, Chelsea 15, Blake 13 en Vivienne 10 die ze samen met haar ex Keli Carpenter kreeg.

O'Donnell en Rounds trouwden in juni van vorig jaar kort nadat er bij Rounds tumoren werden vastgesteld aan het onderlichaam. In augustus kreeg O'Donnell een lichte hartaanval waarvan ze gelukkig goed herstelde. O'Donnell was van 2004 tot 2007 gehuwd met Keli Carpenter. Samen adopteerden ze drie kinderen Parker, Chelsea Belle en Blake Christopher geboren in 1999. Hun vierde kind Vivienne Rose geboren in 2002 werd verwekt met anoniem donorsperma met als biologische moeder Keli Carpenter. De kinderen worden zowel door Rosie en Michelle als door Keli opgevoed.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
GLEE PRODUCER EN MAN TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE
EERST GEBOREN BABY VAN 2013 HEEFT TWEE MAMA'S
AMERIKAANS ACTEUR UIT DE HOLEBI KAST MET VERLOOFDE
FILM OVER LIBERACE MAG NERGENS WORDEN VERTOOND WEGENS TE GAY


holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 09 January, 2013 en 3207 keer gelezen.