Cyberactivisten van Anonymous komen opnieuw op voor holebi's.
De cyberactivisten van Anonymous komen opnieuw op voor holebi's. Dit keer hebben ze de website van de homofobe Westboro Baptist Church, ook wel God Hate Fags Church genaamd plat gelegdn omdat die zopas lieten weten te zullen gaan betogen tegen holebi's op de begrafenissen van de kinderen die omkwamen bij de schietpartij in de lagere school in het Amerikaanse Connecticut

De activisten van Anonymous hebben de website van de homofobe kerk clan plat gelegd en daarbij persoonlijke details van alle leden op de website gezet. Verder lieten ze ook weten dat ze de clan net zoveel haten als zij holebi's haten. Het is niet de eerste keer dan Anonymous de website van de kerk clan plat legt. In 2011 hackten de cyberactivisten al eens de website samen met nog andere website's van de clan zoals: PriestsRapeBoys.com, GodHatesAmerica.com, GodHatesTheWorld.com, JewsKilledJesus.com and AmericaIsDoomed.com.

Kort nadat de activisten de website vandaag plat legde kwamen er enkele reacties van de kerk clan via Twitter. Shirley Phelps-Roper, dochter van leider Fred Phelps schreef: "Wanneer je mij of andere leden van onze kerk contacteert, zullen wij je vertellen dat de kinderen stierven door de legalisering van het homohuwelijk en door holebiís." Hier onder bij eerder kon je bij ons lezen kan je een link aan klikken naar het bericht van de kerk clan waarin ze stellen dat holebi's de schuld zijn van de schietpartij op een lagere school in de VS waarbij 26 mensen omkwamen waaronder 20 kinderen van zes en zeven jaar oud.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 December, 2012 en 2187 keer gelezen.