Lesbische X Factor kandidate scoort, en is blij met voortrekkersrol + 2 video's.
Lucy Spraggan, een van de favorieten bij de Britse X Factor, is blij met de invloed die ze heeft op jonge fans. Lucy is openlijk lesbisch en is er trots op dat ze met haar bekendheid fans kan helpen met hun geaardheid.

Enkele weken geleden werd Spraggan plots erg bekend vanwege haar geweldige autitie bij de Britse X Factor. Ze speelde tijdens haar auditie een eigen geschreven nummer genaamd 'Last Night', wat haar een staande ovatie van het publiek en een lading aan complimenten van de jury opleverde. Na de auditie werd ze wel gedwongen om het liedje van iTunes te halen, omdat de producers bang waren dat ze de X Factor winnaar van vorig jaar zou overtreffen. En vorig week kreeg ze het halve publiek aan het huilen met een ander zelf geschreven nummer 'Tea and Toast'.

De 21-jarige zangeres is openlijk lesbisch en zegt in een interview met het Engelse blad ‘The Sun’ trots te zijn op de invloed die ze heeft op haar fans: “Ik heb wat optredens gegeven en een paar jonge meiden vertelden dat ze TV aan het kijken waren met hun ouders, mijn muziek hoorden, het geweldig vonden, er achter kwamen dat ik lesbisch ben, het nog steeds geweldig vonden en toen tegen hun ouders vertelden: “Oh, ik ben ook lesbisch”. En hun ouders vonden het niet erg.” Ze concludeert dan ook: “Voor mij is dat, iemand er mee te helpen uit de kast te komen, het grootste compliment wat ik kan krijgen.” Bekijk hieronder twee video's van de songs Last Night en Tea and Toast.

Video Last night:

Video Tea and Toast


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 September, 2012 en 2681 keer gelezen.