NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

6-jarige Amerikaanse jongen is verliefd op twee jongens.Een Amerikaanse moeder heeft op haar blog beschreven hoe haar zoontje van zes vertelde dat hij verliefd is op een andere jongen. In haar berichtjes zijn de namen van haar drie kinderen veranderd om hun identiteit te beschermen.

Kelly Byrom gaf haar zoontje van zes de fictieve naam Twirl. Ze vertelt dat hij op een bepaald moment vertelde over zijn eerste verliefdheid. "Mama, weet je op wie ik verliefd ben?, op C.J. Ik ben al verliefd op hem sinds de eerste dag dat ik hem zag op de kleuterschool." Volgens mama Kelly had haar zoontje een brede glimlach op zijn gezichtje toen hij het haar vertelde.

Kelly, die haar dochtertje de fictieve naam Firecracker gaf en haar baby zoontje Tornado zegt: "Ik weet al wat duizenden mensen nu zullen zeggen. Hoe hij het nu al kan weten terwijl hij pas zes jaar is. Het enige wat ik weet is dat mijn kinderen heel eerlijk zijn en niet beschaamd om te vertellen wat er in hun gedachten speelt. Twirl vertelde dit omdat hij weet dat wij van hem houden."

De steunende ouders, die hun zoontje beschrijven als gender bender, die meer houdt van meisjes dingen en roze, zeggen dat dit alles absoluut niet te maken heeft met seks. Mama Kelly zegt dat ze haar zoontje geen etiket wil opkleven en dat het niet uit maakt of hij later nu hetero of homo zal zijn. "Nu is hij verliefd op een jongen, eigenlijk twee, want enkele dagen later kwam hij ons vertellen dat hij ook nog verliefd is om Carter. Goed te weten dat hij zijn optie open houdt." Bovendien stelt ze dat homo zijn niet gelijk staat aan seks. "Laat het me nogmaals zeggen, homo zijn heeft niets te maken met seks. Mijn zoontje houdt nu van een jongen die hij aardig vindt in de kleuterklas. Het kan nog alle kanten uit."

Op haar blog verteld mama Kelly dat zoontje Twirl wel meer van meisjes dingen houdt dan van jongens dingen. En dat hij een tijd geleden zich absoluut wilde verkleden in Minny Mouse. Zijn ouders waarschuwden hem meermaals dat sommige mensen dit niet zouden begrijpen omdat hij een jongen is. Twirl zelf zag er geen graten in en kon maar niet begrijpen waarom niemand de fantastische Minny zou willen zijn. "We hebben hem verteld dat sommige mensen hem misschien zouden uitlachen en vroegen hem meermaals of hij geen Micky Mouse wilde zijn. Maar dat wilde hij niet voor hem was het de normaalste zaak van de wereld dat ook een jongen een Minny Mouse kan zijn. We hebben hem wel verteld dat mama en papa vroeger ook gepest werden en dat dit niet leuk is. Toch heeft hij zijn Minny Mouse kostuum aangehouden." Twirl zit sinds een tijdje ook op Jazz les en leert zijn zusje hoe ze elegant rondjes moet draaien. Toch kan het nog alle kanten uit met Twirl, want papa was toen hij zes was ook eens verliefd op een jongen, en werd later toch alleen maar verliefd op meisjes. Hoe het ook mag zijn. De ouders van Twirl laten hun zoontje en twee andere kinderen vrij om te zijn wie ze zijn en maken zich geen zorgen over de geaardheid van hun kroost. Voor hen maakt het niets uit. Holebi of hetero, als ze maar gelukkig zijn...

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
JONGEN VAN 9 KOMT OP VOOR HOLEBI'S
8-JARIGE BANG DAT MAMA'S NAAR CEL MOETEN ALS HOMOHUWELIJK VERBODEN WORDT
JONGEN VAN 10 WINT RECHT OM SPEECH TE HOUDEN OVER HOLEBI RECHTEN + VIDEO
IZZY WILDE OP 5-JARIGE LEEFTIJD ZELFMOORD PLEGEN OMDAT HIJ GEEN MEISJE MOCHT ZIJN


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 September, 2012 en 2876 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

15 augustus 2020 - MisterGayBelgium
31 augustus 2020 - CORONAVIRUS

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Belgische Bi- en homomannen hebben sinds coronamaatregelen minder losse seksuele contacten

 

Transgender Infopunt (Belgie) wil weten hoe toegankelijk hun website voor je is - doe mee...

 

Christophe uit Blind Getrouwd heeft een nieuwe vriend.

 

Na 30 jaar twijfelen, binnenkort eindelijk geslachtsveranderende operatie en ook nog huwelijk voor Vlaamse Kathleen.

 

Het rommelt in het Oost-Vlaamse regenbooghuis (roze huis).

 

Vlaams rapport: Wat is de impact van het coronavirus op holebi en transgender+ personen (+ nuttige links).

 

Politici in Oostende maken ruzie over regenboogzebrapad.

 


Buitenlands nieuws

Trump wil dat adoptie centra holebi koppels mogen weigeren.

 

Holebi bar aangevallen door politie omdat ze Black Live Matters demonstranten hielpen.

 

Universiteit Amsterdam: Waarom daders van antihomogeweld zo vaak Marokkaans zijn?

 

Homofoben voeren cyberwar tegen holebi & trans+ Pride maand.

 

"Wij begrijpen wat vechten is voor gelijke rechten en vrijheid", 75 holebi & trans+ groepen sluiten aan bij Black Lives Matter beweging.

 

Als homo of biseksuele man woon je liever niet in Turkmenistan.

 

Meer holebi en transgender in media en advertenties zorgt voor meer aanvaarding.

 


Showbizz & Sport

Ellen DeGeneres kan blijkbaar nog amper iets goed zeggen of doen.

 

Baanbrekende aids-activist en The Normal Heart schrijver overleden.

 

Ryan Murphy wil herstart / bewerking maken van hitserie Glee.

 

Voor de tweede keer wint trans vrouw titel van Miss Gay Holland + 2 video's.