Ellen DeGeneres en Portia vier jaar gehuwd + wolkenfoto's en meer.Op 16 augustus waren Ellen DeGeneres en Portia de Rossi vier jaar gehuwd. Het koppel vierde dat met een feestje en enkele leuke wolken foto's die je hieronder kan bewonderen. De eerste staat hier boven aan.

Presentatrice Ellen DeGeneres en Portia de Rossi trouwden op 16 augustus 2008 in CaliforniŽ. Maar korte tijd later maakte een grondwetswijziging, bekend als Proposition 8, een einde aan het huwelijk tussen mensen van gelijk geslacht in CaliforniŽ. De strijd om het homohuwelijk terug open te stellen is na al die jaren nog steeds niet gestreden. Er volgden al verschillende gerechtelijke uitspraken van ja naar neen naar ja naar terug neen. Voor Ellen en Portia was het een grote klap toen Proposition 8 aangenomen werd.

Toch blijven Ellen en Portia een gehuwd paar en hun vierde huwelijks verjaardag hebben ze zopas uitbundig gevierd. De aflevering van haar praatprogramma destijds, waarin een reportage van haar trouwdag was opgenomen werd in 2009 bekroond met een Glaad Media Award. Sinds kort is Ellen ook weer op de Nederlandse televisie te zien op de comerciele zender RTL. DeGeneres en de Rossi wonen in Beverly Hills met hun drie honden en vier katten. Beiden zijn ze vegetariŽrs. In augustus 2010 diende de Rossi een zaak in om legaal haar naam de veranderen in Portia DeGeneres, deze vraag werd toegekend in september 2010.

Hieronder de vier foto's naar aanleiding van hun vierjarige huwelijk met wolken foto's, gevolgd door enkele foto's van hun huwelijk.


EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
ELLEN KRIJGT STER OP WALK OF FAME + FOTO'S
ELLEN DEGENERES WINT HUMOR PRIJS + 2 FILMPJES
ELLEN VIJFTIEN JAAR UIT DE KAST + SPECIALE VIDEO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
ELLEN DEGENERES EN VROUW TOCH GEEN KINDEREN
HOMO ACTEUR KONDIGT VERLOVING AAN MET JONGERE VRIEND IN VIDEO
AUSTRALIE STEMT TEGEN OPENSTELLING VAN HET HUWELIJK VOOR HOLEBI'S
BRITSE PRESENTATRICE WIL MEER LESBIENNES OP TV
VIDEO ANIMATIE HOE HET IS OM HOLEBI TE ZIJN IN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN
PRESENTATRICE NATHALIE DELPORTE OPENLIJK OVER VROUW EN KINDEREN
UNIEKE TRANS CAMPAGNE IN DE VERENIGDE STATEN
EEN KIND MOET EEN VADER EN EEN MOEDER HEBBEN ALDUS HOMO ACTEUR
PARTNER GEWELD IN HOLEBI RELATIES OOK IN VLAANDEREN??
FREDDIE MERCURY WORDT ANGRY BIRD + VIDEO
BISEKSUEEL NIET LANGER VIES WOORD OP GOOGLE

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 September, 2012 en 3435 keer gelezen.