Holebi huwelijk: Vlaams zanger Yves getrouwd met vriend Pieter + foto's en video.Op vrijdag 3 augustus is Vlaams Schlager zanger Yves Segers, 40, in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriend Pieter Beerens, 31. Het koppel is al acht jaar samen en wonen samen in Steenhuize.

Het koppel trouwde in het gemeentehuis van Herzele. Het huwelijk werd gevierd in aanwezigheid van vrienden en familie. Ook honderden fans kwamen langst om het koppel te feliciteren. Omdat de witte limousine 20 minuten aan de kerk verscheen kregen de fotografen ruimschoots de tijd om mooie foto's te nemen.

Eerder waren Yves en Pieter overeengekomen om nooit te trouwen. Maar begin dit jaar, tijdens een reis in Miami, vroeg Yves in een romantische bui zijn vriend ten huwelijk. Pieter dacht dat Yves een grapje maakte en vroeg de volgende dag of hij het meende. Yves herhaalde toen zijn vraag en Pieter zei meteen ja. Ook het feit dat het koppel enkele jaren geleden samen een huis kocht speelde mee in de beslissing om toch te trouwen. Bekijk onderaan een video van de heugelijke dag.

Extra:
Segers begon zijn muzikale carrière al op de leeftijd van 16 jaar. Pas in de jaren 90 werd hij bekend door dat hij leadzanger werd van de groep Toast, een jaar later scoorde de groep een hit met het nummer 'Ik schreeuw het van de daken'. De groep was maar korte tijd succesvol. In 1993 kwam Yves eerste solosingle “Zie me graag” uit. Toch had hij pas succes toen hij begon met het coveren van liedjes. In 95 kwam hij met de sambasingel 'Een hele zomer lang' onder de naam Tempo, deze eigen compositie werd grijsgedraaid op alle Vlaamse radiostations, in 96 kwam er een Spaanse versie van uit dat er populair werd in Zuid-Amerika. In 97 scoorde hij een hit met de wals 'Café de Zwaan', ook de opvolger 'Leve de liefde' een country square dance song haalde de hitparade. Eind jaren 90 liet hij zich inspireren door Griekse muziek en werd de sirtaki 'Kus me' zijn zomersingel van 1999. Begin 2000 kwam hij met de singel 'Ik mis je' een zelfgeschreven disconummer dat een radiohit werd. Daarna volgden nog enkele singels. Sinds 2003 brengt hij jaarlijks een album uit. In 2006 verwende hij zijn fans met een verjaardagsconcert naar aanleiding van zijn 25 jaar op de planken. Zijn laatste singel 'Boven op de berg' dateert van 2011 en is een cover van de gelijknamige hit van de Double Dj's.


EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
YVES WILDE NIET LANGER EEN MEISJES IDOOL ZIJN (Augustus 2010)
VLAAMS BOYBAND ZANGER EN VRIEND NA 13 JAAR GETROUWD + FOTO'S EN 2 VIDEO'S (April 2012)

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOMO ACTEUR VERKLAPT GEHEIM VAN GOEDE RELATIE - NA 12 JAAR NOG ELKE DAG GELUKKIG
LINS (Ex Mijn Restaurant) HEEFT NIEUWE JOB EN NIEUWE VRIENDIN
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
HOMO MODE ONTWERPERS MAKEN BARBIE DRAG QUEEN + REACTIE VAN BARBIE
GOED NIEUWS VOOR BELGISCHE TRANSGENDERS
PUSSY RIOT VEROORDEELT WEGENS PRO HOLEBI EN ANTI PUTIN + OPMERKELIJK FEIT + VIDEO
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
HOLEBI ADVERTENTIES GENOMINEERD VOOR DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS
GERARD JOLING ZETTE FANS OP VERKEERDE BEEN MET LEGE CD VAN KRUIDVAT
EERSTE HOLEBI GENERAAL NA AFSCHAFFING VERBOD HOLEBI'S IN HET LEGER IS EEN...
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: nieuwsblad - extra: wikipedia.

Dit bericht is gepost op 18 August, 2012 en 4625 keer gelezen.