Homo student krijgt stun gun van moeder om zich te verdedigen tegen holebi pesters.

Een Amerikaanse moeder heeft haar homo zoon de raad gegeven een stun gun (stroomstootwapen) mee te nemen naar school om zich te verdedigen tegen pesters.

Darnell Young, 17, nam het stun gun mee naar school om zijn pesters af te weren maar is inmiddels daarvoor van school gestuurd. De moeder van de jongen zegt dat zij haar zoon de raad gaf het wapen mee te nemen. "Ik ben geen voorstander van geweld, verre van, maar wat moet een ouder doen om zijn kind te verdedigen terwijl ik alles heb gedaan om te voorkomen dat hij wordt gepest? Ik had het gevoel dat er geen andere mogelijkheid meer over was", aldus Young's moeder.

De schooldirectie zegt dat Young een flamboyante kledingstijl heeft en dat hem was gevraagd zich minder opzichtig te kleden. "Wanneer je kiest voor vrouwelijke kleding, dan zijn kinderen, kinderen, en ze zeggen wat ze willen. Hij kiest er voor om anders te zijn, dus ja dan gebeurd dat. In een ideale maatschappij zou het er niet toe doen, maar we leven niet in een ideale maatschappij", aldus Larry Yarrell schoolhoofd van de Arsenal Technical High School in Indianapolis.

De moeder van Young zegt dat de school niet genoeg doet om holebi studenten te beschermen. Uit een rondvraag blijkt trouwens dat 9 op de 10 holebi studenten op deze school gepest worden omwille van hun seksuele geaardheid. Darnell zegt dat pesters lelijke geruchten hadden verspreid over hem en leraars. "Ik was aan het einde van mijn latijn, ik wist niet meer wat ik moest doen, ik dacht zelfs aan zelfmoord. Ik haat dat woord omdat God mij heeft gezegend met dit leven waar ik van hou. Ik hou van studeren, ik zou nooit... maar het pesten werd zo hard dat ik er toch aan moest denken."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
78 JARIGE BRITT S WERELDS OUDSTE TRANSSEKSUEEL
WORLD HOLEBI AWARD GEWONNEN DOOR...
EERSTE HOLEBI VEROORDEELD ONDER NIEUWE HOMOFOBE WET IN RUSLAND
ZANGERES BETH DITTO GAAT TROUWEN EN HEEFT KINDERWENS + VIDEO NIEUWE SINGEL
HOLEBI'S TROKKEN DOOR DE STRATEN VAN BRUGGE
UNIEK: TELEVISIE SERIE MET HOMO KOPPEL IN WINT PRO AWARD VAN KATHOLIEKE GROEP
MORRISSEY'S WERELD TOER - IN JAPAN A DRAG SHOW + FOTO'S EN VIDEO
HETERO"S MOGEN NIET KUSSEN OF DANSEN IN HOLEBI ZAAK
EX HOMOFOBE STUDENTEN KOMEN OP VOOR HOLEBI'S + VIDEO
ZANGERES CYNDI LAUPER GEEERD DOOR AMERIKAANSE OVERHEID V INZET V HOLEBI'S + VIDEO.
DE BELG HOLEBI PRIDE PARADE + REGENBOOGWEEK KOMT ER AAN + PROGRAMMA

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 May, 2012 en 4067 keer gelezen.