Onderzoek - Holebi's zijn groener dan hetero's.

Verenigde Staten: uit een nieuw online onderzoek blijkt dat holebi's groener zijn dan heteroseksuelen, sterker nog de kloof tussen holebi's en hetero's betreffende aandacht voor onze omgeving wordt steeds groter en groter.

Homo's en lesbiennes zijn meer begaan met het leefmilieu dan heteroseksuelen. 55 procent van de volwassen holebi's zeggen erg begaan te zijn met de toekomst en het leefmilieu tegenover slechts 33 procent van de volwassen heteroseksuele bevolking. Daarnaast zegt 40 procent van de holebi's dat ze anderen regelmatig aanzetten om beter om te gaan met het leefmilieu tegenover 24 procent van de heteroseksuelen.

Verder blijkt dat steeds meer holebi's zich milieubewust noemen en dat steeds minder hetero's hetzelfde doen. Vorig jaar werd dezelfde poll uitgevoerd en toen bleek 38 procent van de holebi's zich milieubewust te noemen tegenover nu 47 procent. Bij hetero's noemde vorig jaar 30 procent zich milieubewust tegenover nog maar 28 procent dit jaar.

In contrast blijkt uit een andere studie wel dat 74 procent van de Amerikanen kiezen voor milieu vriendelijke huishoud producten zoals kuismiddelen, verf enz. Misschien is de meerderheid uit dat onderzoek holebi!


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 20 January, 2011 en 3397 keer gelezen.