Homo miljonairs koppel opent eerste draagmoederschapscentrum.
UK: weldra gaat er een uniek centra open in het Britse Maldon. Het gaat daarbij om het eerste draagmoederschaps centrum voor homo koppels.

Degene die het nieuwe centrum zullen gaan openen is het beroemde homo miljonairskoppel Drewitt-Barlow. Het koppel was het eerste homo koppel dat kinderen adopteerde via draagmoederschap in de UK. Ze reisden daarvoor in 1999 naar de Verenigde Staten, om terug te komen met een tweeling.

Barrie Barlow, 41, en Tony Drewitt hebben inmiddels samen vijf adoptie kinderen (foto). In 1999 reisde het koppel naar de Verenigde Staten voor de adoptie van de tweeling Saffron en Aspen die nu elf zijn. Inmiddels kregen ze nog drie kinderen, Orlando die nu zeven is, en opnieuw een tweeling Jasper en Dallas die nu tien maanden oud zijn.

Het centrum zou een draagmoederschapscentrum voor homo's gaan worden en zal volgende maand worden geopend in Maldon, daarnaast zouden er ook enkele kantoren in de VS komen zoals in San Francisco. Het centrum zal zich specifiek gaan richten op alle zaken die gerelateerd zijn aan het draagmoederschap en zal bovendien uniek zijn in zijn soort.

Volgens Barrie en Tony draagt het feit dat zanger Elton John en zijn vriend op kerstdag ouders werden van een zoontje bij aan de aanvaarding van homo en lesbische ouders in de UK. Barrie en Tony zijn eind jaren 90 en voorbeeld voor vele Britse homo's en lesbiennes. En dankzei hun vele interviews en televisie optredens is er inmiddels een grotere acceptatie ontstaan tegenover ouders van hetzelfde geslacht. Ook is het aantal homo en lesbische koppels sinds hun bekendheid gestegen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Elton John en David zijn op kerstdag papa geworden.
Neil Patrick Harris en vriendje trotse vaders van tweeling.
Harm Edens en vriend trotste vaders van dochtertje.
Belgische Topmanager en vriend worden vaders via draagmoeder.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 04 January, 2011 en 4654 keer gelezen.