George Michael gaat nog steeds voor potje snelle anonieme seks.Zoals de meeste vast wel weten is zanger George Michael niet vies van een seks avontuurtje in het park. Sterker nog naar eigen zeggen duikt hij nog regelmatig de bosjes in met onbekende mannen. "Het is gewoon hoe ik ben", aldus de zanger in een interview met de Britse Guardian.

"Als het een warme zomeravond is, doe ik het", onthulde de 46-jarige George. "Het is een veel leukere plek om snel en eerlijk seks te hebben dan staand in een bar." Of vriend Kenny Goss daar wel of geen problemen van maakt is niet bekend, wl dat George eerder liet verstaan dat hij een open relatie heeft.

Het losbandige leven en zijn drugsgebruik blijven niet ongemerkt. Eerder boden zowel Elton John als U2-frontman Bono hun hulp aan om hem helpen af te kicken, maar George lacht er alleen maar om.

"Elton is heel bezorgd om mij. Hij zal pas blij zijn als ik op een nacht op zijn deur sta te bonzen en roep: 'Elton, alsjeblieft help me. Breng me naar een afkickkliniek'. Hij kan zich beter met zijn eigen leven bemoeien."

De zanger kwam de afgelopen jaren regelmatig in opspraak. Het begon in 1998 toen hij werd opgepakt na te zijn betrapt met een man in een openbaar toilet. In 2006 werd hij voor het eerst gearresteerd inzake drugs waarbij hij twee keer op een andere auto inreed, hetzelfde gebeurde in mei en oktober van dat jaar, wat hem uiteindelijk een rijverbod van twee jaar kreeg en een taakstraf. Vijf maanden later werd hij opnieuw betrapt met een vrachtwagenchauffeur in de bosjes. In augustus van dit jaar liep de zanger opnieuw tegen de arm der wet.

Een jaar geleden leek het erop dat hij ging afkicken maar in plaats van in een afkickcentrum te verblijven lag hij met de billen bloot in de zon. Partner Kenny kon er niet mee lachen en dreigde met het verbreken van hun relatie als hij niet zou stoppen met de drugs. Ondertussen gaat George nog steeds zijn gang en geeft hij in de media openlijk toe verslaafd te zijn aan cannabis.

Eerder kon je bij ons lezen:
George Michael opnieuw in handen van de politie.
D laatste stunt van zanger George Michael.
George Michael zwicht voor 1,5 miljoen euro.
George Michael niet in afkickcentra, wl op...
George Michael moet kiezen tussen drugs en vriendje.
George Michael smeekte politie en zegt sorry.

Bron: nu.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 December, 2009 en 2497 keer gelezen.